Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a párom barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a párom barátnőjébe?

Figyelt kérdés

Néha egy egy bulizás stb miatt találkoztunk, eddig is szimpatikus lány volt semmi több. Most viszont elmentünk együtt nyaralni 2 hetet egy apartmanba laktunk(persze külön szoba), együtt csináltunk mindent, így eléggé megismertük egymást. És kiderült, hogy nagyon hasonlóak vagyunk, kb mindenben. Ugyanazt szeretjük, ugyanaz jutott eszünkbe, ugyanazt akartuk mindig csinálni... Még soha senkivel nem volt ilyen, pedig volt már sok barátnőm, de ilyen jól még senkivel nem éreztem magam.

Amióta hazajöttünk konkrétan hiányzik.

Külsőre gyönyörű lány, ahogy a párom is, de nem megd*gni akarnám, bár az is isteni lehet vele, hanem a társasága hiányzik, vele lenni.

Igen, tudom nagyon rossz dolog, de ilyet még senki iránt nem éreztem szerintem soha.

Nyilván elfojtom magamban, világ legnagyobb szemétsége lenne párommal szembe, így nem lesz semmi, bár félek, hogy negatív hatással lesz a kapcsolatunkra a dolog. Párom is gyönyörű lány, elvagyunk, szeretem is, de ilyet sosem éreztem iránta, meg senki iránt, hogy ennyire hiányozna és vele akarnék lenni folyamatosan...

Ez lenne a szerelem?

33/F

2022. jún. 14. 16:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ment veletek nyaralni harmadiknak egy apartmanba?
2022. jún. 14. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

Megértelek, mondom a legtöbbünk átélte ezt már. Emlékszem én is mennyire oda voltam, folyton ő járt az eszembe, kerestem apró-cseprő dolgokat hogy tudjunk beszélni vagy láthassam. Elmúlt. Mostanra például már nem is értem miért voltam ennyire oda érte mert nem volt különleges, csak fel ruháztam és az akkori érzelmi állapotomban teljesen elvarázsolt. 🤷🏽‍♀️ Vacak érzés de meglátod idővel hova fut ki a dolog benned. Csillapodnak az érzések hidd el. Mindenki a földöntúlit keresi. A párját aki a szerelme, szeretője, barátja, társa jóban rosszban.

Ami fix hogy ez egy jó önismereti időszak lehet számodra hogy felismerd hogy lehet nem jó ember mellett vagy. Ha a jelenlegi párod lenne a minden ilyen eszedbe se jutna bármennyire jól ki jönnél valakivel. Meg tartanád a két lépés távolságot és nem mennél bele olyan helyzetekbe ahol pl kettesbe vagytok az illetővel.

2022. jún. 14. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha sosem éreztél ilyet, szakíts. Barátnőddel szemben se vagy korrekt, ha így bennemaradsz a kapcsolatban.
2022. jún. 14. 18:26
 14/19 anonim ***** válasza:
18%
Csak azt az egyet nem értem, hogy egy hármas szexet két hét alatt sem sikerült összehozni? 🥹
2022. jún. 14. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

Ha összejönnél vele, akkor a két nő közti barátságnak vége lesz, nem is biztos, hogy szép módon...

Igyekezz kiábrándulni belőle, vagy pedig szakítsatok a pároddal és csak hónapok után menjetek a nyilvánosság előtt. Persze, a két nő közti harag meglesz, de mégsem "Te lennél az oka". Valóban nem? Dehogynem.

2022. jún. 14. 20:10
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

"De ilyen még senkivel nem volt az elején sem. Konkrétan ugyanazt szeretjük, ugyanazt utáljuk a legapróbb dolgokig, az adott szituációkban ugyanaz jutott eszünkbe, ugyanazt akartuk csinálni,..."

Jajj hát az ismerkedős fázisban így szokott ez lenni. Igen, minden tökéletes, álomvilágba illően passzolunk, hát ő is mindenre lelkesen bólogat amit csak kiejtek a számon... Létezik ám jópofizás is a világon. A legtöbb ember pedig szereti tenni a szépet, főleg ha ellenkezőnemű a beszélgető partner. Persze hogy csak a jót mutatja, nem fogja neked kitárni a valós énjét azonnal. Ez simán lehetett egy kis egó döpping a csaj részéről. Biztos látta a szemedben a csillogást, de azért komolyabbat ő sem akart. Te pedig elég hamar "beleszerettél". De ha ez így van, inkább azon gondolkozz el szereted-e egyáltalán azt a lányt akivel jelenleg együtt vagy. Az most fontosabb kérdés.

2022. jún. 14. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem amelyik pali ilyen könnyen elszédíthető azt vigyék is.
2022. jún. 14. 22:57
 18/19 A kérdező kommentje:
4-en mentünk volna, amikor foglaltuk a csajnakbis volt párja, februárban szakítottak. Ki volt fizetve, elmentünk 3-n, de nincs ebben semmi, nem 1 szobában aludtunk.
2022. jún. 18. 10:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Eddig nem hittem az ilyenekbe, nagy Ő, meg földöntúli... Volt mindig párom akivel elvoltunk aztán ennyi.

Nyilván az ismerkedős szakasz más, meg egy idő után minden elhalványul... Ez is remélem.

Igyekeztünk tartani a távolságot, csak nem teljesen sikerült, nem flörtöltünk egymással direkt.

8 év alatt másik nő eszembe se jutott, pedig voltak akik el akartak csábítani, szóval annyira könnyen nem vagyok szédíthető.

2022. jún. 18. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!