Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párommal lassan négy éve vagyunk együtt, voltak vitáink de mindig megoldottuk. Viszont most talált egy nagyon undorító barátnőt magának aki rendszeresen csalja a pasiját, nem dolgozik semmit nem csinál úgy hogy a pasijával együtt élnek és mindent ő finanszíroz, fedezz. Régebben ha én akartam menni a barátaimmal bárhova az gondot jelentet de végül megbeszéltük a dolgokat és most mióta ez a barátnő képben van teljesen kifordult magából…

Először arról volt szó hogy egy napot ott alszik most már hármat, az elején az is tervbe volt hogy nélkülem kettesben mennek fesztiválra… Számíthatok neki egyáltalán egy normális nő csinál ilyent ?

Nagyon jó volt eddig a vele töltött idő, de nem tudom mi lenne a legjobb döntés félek hogy ugyan olyan nő lesz mint a barátnője (…) F/25

2022. máj. 16. 04:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt vele kéne megbeszélned. Ugyan ezt mond el neki aztán próbáljatok valamiféle kompromisszumra jutni. Nem az a megoldás, hogy te leírod út, hogy biztos ugyan olyan lesz és ezért elhagyod. Próbáljatok nyitottan beszélni erről. Kérdezd meg tőle, hogy ő elégedett e még a kapcsolatotokkal, mert lehet ő sem az. Beszéljétek meg, mit tehetnétek azért, hogy a másik elégedettebb legyen. Egy ilyen beszélgetéskor kiderülhet, hogy van e értelme még együtt maradni, hogy egyáltalán mindkét fél szeretne e együtt maradni és hogy tudtok e egymásért és magatokért tenni.
2022. máj. 16. 06:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is fogadd el, hogy nem az új barátnője miatt lett ilyen, hanem ez mindig is benne volt.

Hogyha a barátnőd nem úgy viselkedik ahogy szeretnéd, nem hajlandó változtatni, akkor nem passzoltok. Érdemes tisztázni a határokat, másképp csak elveszteged az időd a kapcsolatban.

Helyedben ha nem lennék boldog egy kapcsolatban, mindent megtettem, hogy javuljon mégsincs változás, akkor elengedném.

2022. máj. 16. 07:54
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Szerintem leszbi kapcsolat alakult ki közöttük.
2022. máj. 18. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!