Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 31 évesen mamahoteles, ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 évesen mamahoteles, ez nem sok jòt sejtet igaz?

Figyelt kérdés

És még nem élt együtt senkivel...màrmint Pàrkapcsolat volt csak.

Mit gondoltok?

Nem a sajàt ingatlan megléte a fontos hanem az önàllòsàg de ez így a félszobàban...

Hm

2022. júl. 24. 16:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalok 90%-a meg nem “kap” 12 milliót. Ezzel most nem téged bántalak, ne érts félre, ez a realitás.
2022. júl. 24. 18:09
 22/43 anonim ***** válasza:
57%
21. Semmi baj, én is látom ezt. Ahogy te is írod 100-ból 95 huszonéves ismerősömnek nincs saját lakása. Aki 5-nek van, annak is mindnek szerepet játszott a családi segítség.
2022. júl. 24. 18:14
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

20

16os vagyok.

Nem vagyok "beszükülve" köszönöm 😀 sok felé mozgok és aktív társasági életet is élek.

Én is rengeteg féle embert ismerek.

De itt mindenki átlag magyar fizetéssel vett lakást 30 éves korára, azért ez érdekes. Persze soknak se hitel se segítség, se örökség.

Nálunk is egekbe az ingatlanok ára. Ismerek gyári melost is, aki épül a 30 millás telekre.

Szüleimnek van elég pénzük, de nem támogattak úgy sosem.

Apámmal nem jó a viszony és 19 évesen külön költöztem, h nyugtom legyen.

Van mára egy 7 éves lányom is.

Két melóm is volt pár évig.

7 millió megtakarításom van, de nem kapok annyi hitelt egyedülálló anyaként pláne, h lakást vegyek (na a másik itt a panel lakok, mind a legajja kategóriába vannak sorolva). Újabb lakás 50 milla.

Benzinből nem lop, max a gázolajból amúgy.

Én 2 éve eldöntöttem, h nem gürizek tovább még minimum 10 évet, h talán hitellel vegyek valamit.

Helyette jó az albi. Van autóm, motorom, kutyám plusz egyéb hobbim. Nyaralni járok és lányomnak is tudok félrerakni.

Amúgy Én Ausztriába vagyok most kamionos, az itteni cégek többsége szart se fizet max nemzetközire.

Aztán majd valamikor öröklöm papám lakását (remélem minél később).

A 150 ezerért dolgozó postás meg nem fog abból lakást venni soha.

Rengeteg embert ismerek, aki nem tisztességes munka árán viszi csak valamire, de a legtöbb ember ezt nem fogja bevallani sose.

2022. júl. 24. 18:32
 24/43 BohócKolbász ***** válasza:
19%

Én is otthon élek 30 évesen. Jobb lenne elköltözni, de mi a szart kezdjek kisujj-egyedül egy lakásban magammal? Nincs kihez szólni basszus. És igen, részben félelem miatt nem merek menni, hiába vagyok anyagilag független és akár tudnék önállóan főzni /mosni/takarítani. (Utóbbi kivételével egyiket se csináltam egyszer sem)

Másrészt megszoktam ezt az életet. Hogy vannak hangok körülöttem.

Ha lenne párom érte tudnék saját önálló életet kezdeni vele. Egyedül viszont minek kéne mennem? Segítek itthon amiben tudok azt ennyi. Majd lesz valahogy.

2022. júl. 24. 18:38
 25/43 anonim ***** válasza:

20

Itt 18-as

Nem vagyok én sem beszűkülve. Az is tény, hogy pénzügyi területen sem lehet mindenhol 500.000-1.000.000 között keresni, ahhoz olyan pozíció is kell. Informatikával valóban lehet ennyit keresni, meg többet is, de sajnos én ehhez nem értek.

Tolmácsnak tanulok, de amíg nincs meg a papírom, nem tudok a szakmámban dolgozni, ezért kell szrért-hgyért diakmeloznom. De köszi a felvilágosítást, berszamfejtokent hidd el látom, hogy ki mennyit keres. Legalább 30 cég minden alkalmazottjának fizetését látom, és nem kisebb, maganvallalkozasok, hanem globális multinacionális cégek alkalmazottjaiet.

2022. júl. 24. 18:53
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
16. Még a vállalkozások némelyike is hitelre van, az egész ország-világ el van adósodva. Már épp itt az ideje, hogy bezuhanjon az egész világgazdaság. Ha rá is tesznek egy-két lapáttal (pl. háború, vírusok) ez valós probléma. Ha megszűnnek a támogatások (egyszer megfognak) és a hitel is bedől (drága hitel), akkor mi lesz? Ha az ingatlanpiac zuhanórepülésben, akkor az albérletáraknak is annyi! (Se házat nem tudunk venni, se albérletet kifizetni!) Akinek kocsija, háza van, nehogy azt higgyük hogy egyben csengette ki, egy-két kivétellel. Kell a "jóléti" társadalomhoz, hogy túlvállaljuk magunkat, csak azt törleszteni is tudni kell! Miközben a pénz inflálódik és bizonyos szempontból el is tűnik. Alapszabály, hogy nem annyid van, amennyit látnak, hanem annyid van, amennyivel önerőből rendelkezel és amennyit kifizettél! Ha az a háznak a fele, akkor a háznak a fele. Úgyhogy sok esetben lufi az egész, ami egyszer hatalmasat fog durranni. A hitelesek nagyon megszívják, ha beindul a recesszió. Ha meg ott tartanánk, hogy 1000 Ft lenne egy liter benzin, akkor sokan lecserélnék az autójukat biciklire vagy rollerre. Most még van mit költeni, mert van még kiáramlás, de szerintem ez már egy gazdasági végjáték. Ha jön a baj, csőstül jön. Lehet beledögleni vagy túlélni, de ez a "kivagyiság" is szépen-lassan leáldozóban van.
2022. júl. 24. 19:06
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
audiban dolgoztas gyárimelósként abból 5 évet külsős bedolgozóként 2 évet belsősként. Meg ilyen-olyan gyárban időközben. Ha te is félretetted volna a fizud 90%át 8 éven keresztül, neked is lehetne hitelmentesen.
2022. júl. 24. 19:39
 28/43 anonim ***** válasza:
20%
Szívesen kezetfognék azzal, aki ennyi éven keresztül hasonlóan lakásra spórolt és összejött neki.
2022. júl. 24. 19:44
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
27 hol álmodtad ezt?
2022. júl. 24. 19:58
 30/43 anonim ***** válasza:

2021>2022:

Egy 15 milliós (nagyon) átlag lakás 300 ezres félrerakással 3-4 év. És ha mondjuk rövid időn belül 5 millióval emelkedik az ár, akkor ez +1,5 év. Tavaly is megmondták, hogy csökkenni nem fog, csak emelkedni. Ez egy éven belül brutálisan látszik. Az elemzők most is nagyokat sóhajtanak.

2022. júl. 24. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!