Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól kizáró ok a nők szemében a mamahotelezés?
Én 19 éves korom óta nem lakom otthon, de kitörölhetem a seggemet azzal, hogy albérleti szobát bérlek és van lakótársam. Ha nem bírsz egyedül bérelni egy egész lakást, akkor ugyanúgy nem vagy ember a nők szemében, mintha anyáddal laksz.
Tudnék persze egy egész lakást bérelni is, csak akkor sokkal kevesebb pénzt tudnék félretenni, anyagilag nem lennék előrébb.
"Azt kéne megérteni, hogy a mamahotel és aközött hogy valaki otthon lakik óriási a különbség"
Hát ha a nőket egyáltalán érdekelné ez a különbség ismerkedésnél, akkor még igazat is adhatnék
De az az igazság hogy ha nem nézel ki elég jól akkor a mamahotel minden korban kizáró ok.
Ha jól nézel ki akkor pedig ritkán számít
Van egy ismerősöm aki a beteg anyját ápolja, 34 éves és van barátnője.
Különböző okunk lehet hogy miért élünk a szüleinkkel kortól függően persze.
Pl. az nem realisztikus hogy egy 24 évesnek saját ingatlanja legyen de Magyarországon még egy 30+ évesnek sem.
Nyilván egy ponton feljön a kapcsolatban az összebútorozás lehetősége és ott lehet akadály ha nem életképes a srác (házimunka végzés, vagy hogy van e keresete).
Ha találsz magadnak egy normális lányt akkor ott nem lehet probléma az ha otthon élsz a szüleiddel mindaddig amig ez nem hátráltató tényező a párkapcsolatotokban.
Ha egy életképtelen anyuci pici fia vagy az fájdalmasan szar ügy.
8-as
Önerőre elegendő, de egyedül élve akkor is csak egy súlyos hitelt nyögve vághatna bele.
Megértem ezt a hozzászólót, mert 40 évesen már nemigen érdemes egy ilyen lakáshiteles témába egyedül belevágni, nyugdíjasként is törlesztheti a lakást amit ki sem tud egyedül használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!