Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen mamahoteles, ez nem sok jòt sejtet igaz?
És még nem élt együtt senkivel...màrmint Pàrkapcsolat volt csak.
Mit gondoltok?
Nem a sajàt ingatlan megléte a fontos hanem az önàllòsàg de ez így a félszobàban...
Hm
Kicancsi vagyok Én is ki mit dolgozik, h 30 éves korára tud venni lakást és hitelmentesen pláne.
Nálunk a kis panel 35 milla. A családi ház 100.
En is albérletbe vagyok, jól megvagyok és megvan mindenem.
Paromtól is elvárom, h külön éljen és kész. Eddig mindenkinek sikerül akivel voltam.
N 30
Egy nagy kamu, hogy itt mindenkinek nulla hiteles saját ingatlana van. Ezt senki nem hiszi el.
Kezdjük ott, hogy tudjuk, mennyi itthon a minimálbér, az átlag kereset, ráadásul én berszamfejto vagyok, nagyon sok különböző cég alkalmazottjainak fizetését látom, tudom, ki miért mennyit kap.
Az meg nem saját lakás vagy ház, ami banki hitelből lett véve. Majd akkor lesz saját, ha már nem lesz rajta tartozás. Addig a banknak fedezet, ha esetleg a hitelt nem tudjak törleszteni.
Én kaptam a szüleimtől 12 milliót, részben az volt az önerőm. De nekem is volt már ez mellé 7,5 millióm megspórolva 27 éves koromra, amikor ez történt pár éve.
Ne gyűlöljetek, amúgy szegény a családunk (fizetéseket, kereseteket tekintve), csak a szüleim nem hatan vannak testvérek, hanem egykék mindketten, szóval egyedül is örököltek. Aztán mivel nekik nem kellett a pénz belőle ezért tovább adták a gyerekeiknek, hogy nekik is lehessen saját lakásuk.
16-18. Én meg matek-infó gimis osztályba jártam és bár én pénzügyi területen dolgozom, de a legtöbb gyerekkori barátom, ismerősöm az informatikus vagy mérnök lett és igen, huszonévesen fél-1 milliókat keresnek Pesten multiknál dolgozva. Én meg ezt látom, nem vagyok olyan beszűkült világban. De ismerek 35 éves portást is, aki 150 ezerért dolgozik. Ismerni kell minden fajta embert, nem csak csórókat, vagy nem csak gazdagokat, akkor van igazi rálátásod a világra.
De pl. ismerek egy férfit, aki a MOL-nál dolgozik üzemanyagszállító sofőrként és ő is havi 1 milliót keres legálisan, meg még mellé a benzinből is lopogat és abból még több pénze van. Őt csak azért írtam, hogy írjak egy nem diplomás sokat keresőről is. Ezer fajta életút van. Ne szűküljetek be a saját kis világotokba, ismerjetek meg minél több fajta különböző embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!