Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő is vonzódik hozzám?
Sziasztok!
Azt hiszem különös szituációba keveredtem, ugyanis megismertem egy srácot a baráti társaságunkon belül, akiről talán életemben először jelenthetem ki azt, hogy elolvadok tőle.
Nagyon kommunikatív, aranyos és vicces, így hát mondanom sem kell, hogy minden egyes alkalommal zavarban érzem magamat mellette, akárhányszor csak találkozunk.
Amikor ott vagyok, akkor igyekszik beszélgetést kezdeményezni velem, vagy ha éppen látja, hogy nem nagyon tudok hozzászólni a témához, amiről éppenséggel beszélgetnek (általában a motorokról szoktak, mert a társaságban majdnem mindenki motorozik), akkor általában valami vicces megjegyzést fűz hozzá a nevemmel, amire már én is tudok reagálni valamit.
A minap hárman voltunk jelen a “csapatból”, ott pedig annak érdekében, hogy elkerüljük a hosszan tartó kínos csendet elkezdett mesélni nekem a hobbijairól, valamint az ahhoz köthető vicces esetekről is, utána pedig felajánlotta, hogy elvisz kocsival dolgozni.
Az autóban a magánéleti dolgokról beszélgettünk: a tanulásról, munkáról, jövőképről,- mindezt úgy, hogy akárhányszor csak lehetett, igyekezett kialakítani kettőnk között a szemkontaktust.
Azt hiszem mondanom sem kell, hogy kedvelem őt, azonban tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy vajon ez fordítva is így lenne-e?
Kedves tagok, ti mit gondoltok a szituációról? Voltatok már hasonló helyzetben? :)
20/L
24/F
1. Egy férfi nem foglalkozik olyannal, aki számára nem szimpatikus, vagy közömbös.
2. Attól, hogy egymásba szerettek még nem garantált, hogy jó lesz a kapcsolat, kell a megismerés, és egymás elfogadása - szerelemtől teljesen függetlenül. Ehhez beszélgetni kell. Most ez történik.
Beszélgetéssel dől el, hogy két ember mennyire hasonló, vagy mennyire tudja tényleg egymás személyét megszeretni. A “csak szerelem” kevés.
Szerintem ez a dolog még most alakul ki.
Kedves első!
Köszönöm a válaszod, ment is az értékelés.
Hasonlóan gondolom én is, jobb egy kicsit megismerni egymást előtte, és ez a folyamat vehette kezdetét nálunk is.
Nyilván nem egyből a közepébe kell csapni, és talán örülök is annak, hogy mi most ezt az “ismerkedő fázist” éljük meg.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!