Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vonzódik hozzám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés

Huszonhat éves nő vagyok, a marketing szakmában dolgozom egy irodában, ahol eléggé nyílt terek vannak. (Kitérek a fontosságára). Kifejezetten barátkozós személy vagyok, sokat beszélek és próbálok minden csendes emberrel kapcsolatot teremteni, főleg, ha az egyedül van és magányos - még ha csak a munkahelyen, akkor is.

Van egy munkatársam, aki egy évvel fiatalabb tőlem és nem kifejezetten hasonlít rám a barátkozás terén, mondhatni komor vagy mufurc. Nem kommunikál a női munkatársakkal, a férfiakkal is inkább ritkán. Amikor elkezdett dolgozni nálunk, akkor nem is köszönt, csak besétált vagy abban az esetben, ha köszönt halkan. És úgy álltam a dologhoz, hogy nőként én nem köszönök előre és elsétáltam előtte, majd két lépés után kérdezett valamit, ami miatt megtorpantam, mert furcsállottam, hogy hozzám szólt.

Az első "közös" céges rendezvényen már kezdtem felfigyelni arra, hogy furcsán figyel (kb 2 hónap után), majd amikor ránéztem elrántotta a tekintetét. Eleinte attól tartottam mindig, hogy van valami az arcomon és ennek tudtam be a bámulását. Aztán a munkában már teljesen józanon is rajtakaptam, ahogy figyel, aztán elfordul azonnal és ezt elég gyakran megteszi azóta is. Ha egy térben vagyunk ketten, akkor egy darabig csendben el van mellettem, aztán valamit elkezd beszélni, ha én nem szólalok meg, még akkor is, ha a munkámra koncentrálok. Nem tart szóval folyamatosan, de időnként beszéltet. Sokszor gonoszkodik vagy gúnyolódik, amin nevet és a hirtelen reakciómban én is nevetek rajtuk.

A következő rendezvényen egyszer el is szólta magát, hogy csak "szívat", majd elejtett egyfajta dicséretet is, amit szintén nem igazán tudtam hová tenni magamban az alaptermészetét tekintve. Azóta (kb 1 év) időnként küld üzenetet, ami szintén vagy vicces, vagy gúnyolódó, majd a válaszomra reagál, aztán abbamarad a beszélgetés.

Nem olyan régen kiderült, hogy van egy közös ismerősünk, aki korábban a kollégája volt, és azt a reakciót kaptam az egész történetre, hogy a srác/férfi nem igen barátkozik senkivel, főleg nőkkel nem elegyedik beszélgetésbe, tehát ez valami "új".

Érdekelne, hogy ez a fajta megnyilvánulás mit jelenthet, mert őszintén, az ovis hajhúzogatással tudnám azonosítani, csakhogy felmerült bennem az is, hogy nem tud úgy megnyilvánulni, mint szeretne. Emellett persze a szimpla parasztság is szóba jöhet. :D

Kérlek, hogy normális válaszokat írjatok, mert bárki, akit kérdeztem mind mást mondott, ezért érdekelne több vélemény.

2022. ápr. 6. 00:49
 1/3 A kérdező kommentje:

Plusz:

- még ittasan is emlékezett egy apró információra rólam, amit csak elhintettem véletlenül.

- az esetleges érintésektől (kézfogás, eszközök átadása stb.) ódzkodik

- ha más munkatársak is vannak a közelben, akkor kicsit azt érzem, hogy nem akar hozzám szólni, mert szégyelli, hogy beszél velem

- utalt arra, hogy segíthetnék neki, meghívhatnám egy körbevezetős sétára a környékemen (merthogy új a városban)

- egyszer utalt az alakomra, de kikötötte, hogy nem sértésnek szánta és ne vegyem magamra

- kicsit spiccesen felvilágosított, hogy az egyik tulajdonságom nem túl pozitív, de amúgy sem szereti, ha egy nőben az pozitív

2022. ápr. 6. 00:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a megjegyzése az alakodra?
2022. ápr. 6. 01:05
 3/3 anonim ***** válasza:

-Amikor "beszól" valamit az inkább gonoszkodásnak vagy poénkodásnak minősül inkább?

Mert egyszer egy férfi mondta nekem vmire válaszul "persze mert kancsal vagy", de közben folyamatosan mosolygott és nevetett. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy érezhető volt hogy ez maximálisan csak poén, inkább flört(ölés jellegű), pláne hogy nem vagyok kancsal. De nálunk ez oda-vissza megy.

-amikor megjegyzést tett, konkrétan mi volt az? Akár privátba is valaszolhatsz ha úgy érzed.

-vajon téged szégyell vagy inkább magát?

De ezek alapján nekem 2 dolog jutott eszembe.

Az egyik, hogy lehet hogy tetszel neki de szociálisan kb. analfabéta, nem tudja kifejezni magát.

Esetleg még az lehet, hogy ő magát jobbnak tartja, tetszel neki de téged szégyell.

Keresi a társaságod? Szerintem egy férfi csak úgy nem keresi senki társaságát, barátságok meg inkább spontán alakulnak ki. Persze az is lehet, hogy csak haverkodni akar és bénán teszi, de ez esetben meg pl.: szerintem nem nézne/nézett volna úgy.

2022. ápr. 6. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!