Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy még mindig ezt csinálja? Vonzódik hozzám?
Jó barátom egy férfi, de mostanában közelebb kerültünk egymáshoz. Elmondása szerint van valakije és egyszer láttam is őket vacsorázni. Viszont egyik beszelgetésünk alkalmával csókot kezdeményezett, amit en be is fejeztem volna, de ellökte a fejem. Ha nem akarta, minek csinálta? Ez nagyon rosszul esett, utána láttam hogy egy masik tali alkalmával megint ezt akarta eljátszani, de direkt elfordítottam a fejem, utána sajnos egyik napon nagyin magam alatt voltam és még egyszer megcsókoltam olyankor kicsit ő is megcsókolt.
Aztán írt egy levelet hogy nem tudja, miért csinálta ezeket, meg hogy elrontotta, és sokszor átlépte a barátság határait. Mondta hogy nem szeret és azt is hogy nem vagyok az esete, ami elég fura mert ahhoz képest nem tud úgy mellettem ülni hogy ne nézegessen vagy ne érjen valahol hozzám. Mondtam neki hogy zárjuk ki a szexualitást a barátságból. Egyetértett aztán ma is egyfolytában a számat nézte.
Megnézte a reakciód, hogy belemennél-e. Az elsőnél azt is kimutatta, hogy ki a domináns.
Babaként irányítgat téged, fogalmad sincs semmiről ebben a "barátságban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!