Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha vonzódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha vonzódik hozzám, de mégis kerül?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy pasi, aki nagyon tetszik és én is neki. Ismerkedünk, már csókolóztunk is. De a munkahelyen folyton kerül engem. Ha mondjuk hárman kávézunk, akkor folyton a másik emberrel beszélget, rám meg még csak rám sem néz és ez rosszul esik. Sőt, mindig tart 2 lépés távolságot... Kérdeztem már tőle, hogy ezt miért csinálja, de nem nagyon mondott semmit, csak annyit, hogy ha a közelembe kerül akkor mindig izgatott lesz és ezt nem akarja... Nem nyomulok amúgy meg semmi ilyen, nem is azt várom hogy mindenki előtt essünk egymásnak, csak rosszul esik, hogy előttem jópofizik valakivel, hozzám meg annyit nem szól, hogy csá...
2019. nov. 15. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja, hogy kiderüljön.
2019. nov. 15. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Van valakije, és ezért ilyen sunyi.
2019. nov. 15. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Titokban akarja tartani a munkahelyen (ami normális, főleg hogy még nem jöttetek össze), de közben meg még nem tanulta meg kezelni a dolgot. Mivel tetszel neki, így gondolom nem tud úgy viselkedni, mint ha csak sima kolléga lennél és ezért csap át a viselkedése a másik végletbe.
2019. nov. 15. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egész egyszerű a képlet. Fentebb írták. Nem igazán szeretik egyébként egyik munkahelyen sem a házaspárokat, sem pedig az ott kialakult kapcsolatokat. Miért? Mert hogy ha az egyik embert kirúgják, vagy eltávozik magától, akkor nagy valószínűséggel a párja is követni fogja. Tapasztalat. Láttam és hallottam már nem egy ilyen esetről. Ha ez a felállás, szinte mindig így van. És a munkáltató meg nem örül, mert elvesztette 2 emberét. Senki nem akarja rontani a cég hírnevét, minőségét stb. Ez érthető.

A másik pedig az, hogy talán a srác nem akar feltűnést kelteni!? Teljesen oké ez is. Meg kell tanulni kezelni a helyzeteket. Nyilván nem fér bele az egy munkahelyen, hogy neki essünk a másiknak, de az sem, hogy csókolózás, vagy puszi. Ezt sem nézik jó szemmel sehol sem. Ez magánügy, otthonra való. Ahogy az sem hogy ölelkeznek vagy egymás ölébe ülnek.

2019. nov. 15. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb a valószínűsége annak, hogy titokban akarja tartani mint annak, hogy félénk. Találkozgassatok munkahelyen kívül.
2019. nov. 15. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Szűz lúzer a srác
2019. nov. 15. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!