Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha dgy nő befuj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha dgy nő befuj a parfümével valamit es nekem adja? Ha engedi hogy a kezét fogjam, simogassam De mégis azt mondja nem vonzódik. Ja es búcsúzáskor remegett a karja amikor átölelt Semmit nem értek es nagyon zavart vagyok 26/F

Figyelt kérdés

#Nem vonzódik #engedi hogy simogassam #remegett mikor megölelt
2019. nov. 7. 17:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekes mit mond, az számít amit tesz.

Nem vagy számára közömbös. Tudasd vele. Lepd meg. Bókolj, érdeklődj felőle. És nyomulj finoman folyamatosan.

2019. nov. 7. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kéreti magát hogy tegyél lépéseket az irányába vagy csak játszik veled
2019. nov. 7. 18:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak 1 jó tanács. Ne éld bele magad túlságosan, mert nagyot koppanhatsz.
2019. nov. 8. 04:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Messze lakik, 300km. Nem tudok neki kedveskedni es online sem érem el mindenhonnan letiltott. De én éreztem.... Van valami köztünk

Érzem a szívemben a lelkemben

2019. nov. 8. 16:44
 5/15 anonim ***** válasza:

300km? Nem szeretnélek elkeseríteni, de azért ez egy picit sok. Tehát autópálya használat + autópálya tempónál beszélgetünk legalább 3-4 óra közötti időpontról. Ennyi van köztetek. Nem is az idővel van a baj, hanem a távolsággal. Tudom tudom... Rengeteg távkapcsolat volt/van/lesz. De ezeknek csak nagyon csekély %-a az, ami megéli hogy lesz is belőle valami hosszabb távon. Lehet, hogy a csak részéről is volt valami, de gondolom a távolság miatt nem erőlteti.

DE! Ahogy előttem is írták, lehet hogy rád vár, vagy az is lehet, hogy csak játszik veled! Ne éld bele magad, mert tényleg nagyot koppanhatsz. Nem elkeserítésképpen írtam ezt, hanem miheztartás végett.

Az a baj, hogy az ilyen távkapcsolatokból nem sok minden lesz. Pont ez miatt. A távolság. A bizalom hiánya. Ami elengedhetetlen.

2019. nov. 15. 18:59
 6/15 A kérdező kommentje:
Meg durvább a helyzet azóta. Egy közös ismerősünknek mindennek el hordott, pl hogy a gyomra felfordul ha ra gondol arra ami köztünk volt hogy megcsókolt stb. Undorítónak, csúnyának mondott másnak. De szerintem csak azért hogy ne szeressem. Vagy nem
2019. nov. 16. 20:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Értem. Ennek mondjuk én azért utána járnék. Tehát kb mikor volt ez? Várnék vele esetleg 1-2 napot, hogy hátha fel keres, ha pedig nem, esetleg meglehetne ezt beszélni vele, mondjuk Facebookon. Nem ciki, nem szégyen, tehát felnőtt ember módjára, csak nyilván nem személyesen, hanem üzenetben. Ha elzárkózik a választól, vagy nem a témába vágóan válaszol, akkor én azt mondom, hogy engedd el. Próbálj meg túl lépni rajta. Általában a lányoknak/nőknek könnyebben megy a szakítás, a feldolgozás, és az új kapcsolatok keresése, kiépítése. Főleg, aki már nem 1-2 férfival volt együtt. Vagy csak alapvetően gátlástalan, és nem érdekli, hogy a másikból milyen érzékeket vált ki. (Sajnos rengeteg ilyen van, és egyszerűen felfordul a gyomrom az ilyen lényektől. Ezzel most nem azt mondom, hogy a Te kiszemelted is ilyen, félreértés ne essék.)

Próbáld meg tehát, ha nem, akkor pedig ne erőltesd, lépj túl rajta! :)

2019. nov. 17. 14:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok neki facen irni, letiltott. Rgy lehetőségem maradt ha felutazok Pestre es megkeresem. De nemtudom. En nem érdemeltem tőle hogy elhordjon mindennek
2019. nov. 17. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor ezzel szerintem le van tudva a dolog. :/ Ha letiltott. Hidd el, kár lenne az üzemanyagért/kocsi kopásért vagy a tömegközlekedésre kiadott pénzért. És Pesten hogy találod meg? Még ha tudod is hogy hol lakik, miből gondolod hogy otthon vagy? Szerintem illetlenség valahova oda állítani minden előzetes egyeztetés nélkül, de ez most nem számít, nem lényeg. Lehet, hogy még zaklatásnak venné. Erre (is) gondolj! :)
2019. nov. 17. 18:43
 10/15 A kérdező kommentje:
Azt tudom hol dolgozik. Lehet au hogy azert hordott el hogy megutaljam?
2019. nov. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!