Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha dgy nő befuj a parfümével valamit es nekem adja? Ha engedi hogy a kezét fogjam, simogassam De mégis azt mondja nem vonzódik. Ja es búcsúzáskor remegett a karja amikor átölelt Semmit nem értek es nagyon zavart vagyok 26/F
Figyelt kérdés
#Nem vonzódik #engedi hogy simogassam #remegett mikor megölelt
2019. nov. 7. 17:56
11/15 anonim válasza:
Lehetséges! :/ :( Nem egy ilyen esetet láttam/hallottam már ismerősi körből. A lányok/nők iszonyúan jól el tudják rejteni az érzéseiket/érzelmeiket/gondolataikat/cselekedeteiket. A férfiak is, de a nők "nagy mesterek" ebben. Ezzel persze nem azt mondom, hogy minden lány/nő ilyen. De igen; Valószínűnek tartom, hogy valami hasonló lehet a célja ezzel. :/ Csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen gerinctelennek lenni a másikhoz? :/ Hogy egyszer csak hopp, nem ír, nem válaszol, nem hív stb. És még a lányok keresnek hosszú kapcsolatot, meg mi egymást, megbízható férfiakat. Pff, na hagyjuk is, mert az ilyeneken 2 másodperc alatt be tudok gurulni. :D Legalább vette volna a fáradtságot, és elmondta volna nyíltan, hogy bocsi de én nem szeretnék semmit, vagy inkább erőltessük, nem fog működni stb.
12/15 anonim válasza:
Deeee, természetesen nem szeretnélek elkeseríteni, mert nem biztos hogy így van, de a tény állás alapján szinte majdnem biztos. :/
13/15 A kérdező kommentje:
Ha igazi érzés
Ugy sem tudja elnyomni. Mostmár Így vagyok vele
2019. nov. 19. 08:36
14/15 anonim válasza:
Ezt mire érted? Hogy esetleg Ő érez valamit irántad, vagy Te nem tudod elnyomni a saját érzéseidet? Hidd el, hogy ha tényleg érezne valamit irántad, akkor nem játszadozna veled. Amelyik Nő így próbálkozik, azzal meg nem szabad foglalkozni. Miért? Mert sajnos tipikusan arra vannak rá kattanva, hogy majd a férfi tesz helyettük mindent. Na hát ez nem így van. Figyelj! Én is fáztam rá így, sajnos. :/ 21 éves vagyok jelenleg, majdnem 22, és egy nálam majdnem 2 évvel idősebb lányba (23 jelenleg, lassan Ő is 24) szerettem bele. Eleinte azt hittem, hogy Ő is érez valamit irántam, illetve én tudtam magamról, hogy nem csak barátságról lenne szó. Habár ezzel sem lenne semmi probléma, beértem volna annyival, túl tettem (volna) magam rajta, illetve hát túl is tettem valamennyire. A lényeg, hogy szerintem mind a ketten megtaláltuk a közös hangot, állandóan beszélgettünk munkában, munka közben, cigi szünetekben és telefonon is. Jól elvoltunk, csak hát ott volt bennem is azaz érzés. Bár nagyon-nagyon sokszor eszembe szokott jutni még most is. És hát, igen. Tudom milyen érzés. És lehet hogy tényleg úgy volt, hogy én éreztem már a kezdetben iránta dolgokat, és Ő is, azonban én voltam sokáig a birka, nem vettem észre. Utána meg ahogy én próbáltam kicsit közeledni, Ő nem érzékeltetett velem semmit, lehet hogy Ő nem kapcsolt. Mondjuk ilyen, hogy puszi, randi stb persze nem volt. Csak amolyan jelek, amikből le lehetett szűrni. 1 évig dolgoztunk együtt. Azt gondoltam, hogy legalább barátok vagyunk, de hát nagyon tévedtem. Ezért nem Őt, hanem magamat okolom mind a mai napig. Pár hónapja már nem tartsuk a kapcsolatot, mármint egyáltalán nem beszélgetünk. Mint írtam, sokszor eszembe szokott jutni, illetve maga a tudat is, hogy mekkora birka vagyok. Az a probléma, hogy nem is volt lehetőségem nyitni felé ilyen kérdéssel, témával, mert időközben egyszer csak abba maradt a történet (még nyáron), és nem írt nekem többet. :/ Én meg természetesen tiszteletben tartottam a dolgot, csak azért mégis nagyon hiányzik. Sokat csalódtam már az életben eddig is, de talán ez volt számomra a legnagyobb csalódás. Legalább ugye megbeszélve lett volna a dolog, mint ahogy Te is szeretnéd most jelen pillanatban. De mint írtam Neked az előzőekben is, próbáld meg vizuálisan felkeresni, nehogy felmenj és koppanj! Mert akkor az még rosszabbul fog esni. Lehet, hogy 2 percet nem fog rád szánni és "rád vágja" az ajtót! Szerintem érted, hogy mit szeretnék ezzel mondani, le lehet szűrni a tanulságot belőle.
15/15 A kérdező kommentje:
Ugx értem hogy ha ő is érez irántam akkor úgysem tud kizárni engem. Értelek es koszonom szepen hogy megosztottad
2019. nov. 19. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!