Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erasmus előtt ismerkedtem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erasmus előtt ismerkedtem meg valakivel?! Mit csinàljak?

Figyelt kérdés

Mit ad isten, igazàból évekkel ezelőtt is pont ez történt velem, csak akkor nem én utaztam ki….nagyon nehezen tettem túl magam rajta

Most váratlanul megismerkedtem egy sráccal aki szinte elvarázsolt. Egy hónap múlva megyek ki, és mérhetetlenül sajnálom

Mit tegyek? Inkább ne találkozzak vele tovább? Vagy?

Nem akarok távkapcsot, nem akarom ezt az egészet elrontani

2022. júl. 19. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
De ez így nem kapcsolat. Ha vissza jössz, akkor lehetne az, de addig teljesen felesleges időt és energiát pazarolni erre, mert találkozni úgysem fogtok tudni, konkrétan fájdalmas lesz a legszebb időszak ahelyett, hogy elnetek az eleteteket aztán ha visszajössz, akkor gondolkozni a folytatason.
2022. júl. 24. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt mondják, akkor a legjobb az erasmus, ha együtt mentek el.
2022. aug. 3. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem simán lehet Erasmus alatt is kapcsolatban lenni.

Pont az egyetemen történt baráti körben, hogy összejöttek, és rá a lány pár napra ment ki Németországba. Minden nap beszéltek a sráccal, és a srác szünetekben meglátogatta, mai napig együtt vannak, ennek egy éve.

A másik az inkább olyan volt, hogy már együtt voltak 1 éve, amikor a csaj kiment Erasmus révén, szintén a srác látogatta, tökéletesen működött.

Szóval szerintem nincs lehetetlen. DE:

1. a két félen múlik, hogy mennyi energiát fektetnek bele

2. nem lesz könnyű, az biztos érzelmileg.

2022. aug. 4. 18:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Update: azóta kiutazott hozzám, volt nálam egy hetet, és mindennap beszélünk. Bár minden nyitott, ismerkedhetünk stb (mivel nem vagyunk együtt) nagyon várom hogy tere legyen a dolgoknak közöttünk
2022. okt. 22. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Én is kint voltam Erasmuson és mégis együtt maradtunk három hónap ismerettseg után. Egy jó kapcsolat nem egy Erasmuson múlik 😅 ha a másik szakított veeld emiatt akkor csak nem kellettel neki eléggé.
2022. okt. 23. 00:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Azt hittem már szeánsz előtt.
2022. okt. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!