Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erasmus és párkapcsolat? Működik? Elméleti kérdés
Friss kapcsolatban vagyok 1-1,5 év múlva tervezek erasmust. Tudom, tudom messze van még. De anno szerelmes lettem valakibe, akivel az erasmusa előtt ismerkedtem meg-elhúzott, és engem pedig semmibevett-lett külföldi barátnője, a mi alakuló kapcsolatunkat pedig teljesen eldobta
Mondanom se kell, azóta is mély nyomott hagyott bennem. Félek, hogy velem is ez történik az erasmusomkor, vagy nem fog menni, vagy akármi...most van az első kapcsolatom, az erasmuson mindenki kiélni megy magát
Az biztos hogy kimegyek, de azt nem tudom hogy engem nem ragadne e be a varázsa az új embereknek, vagy a buliknak
A párkapcsolatom friss, 20 éves vagyok, első kapcsolat. Nehezen engedtem bárkit is közel eddig, fokozatosan alakul a bizalom. De ez az erasmus ott lebeg a szemem előtt, sosem tudom elfelejteni ami anno velem történt
Ráér akkor foglalkozzak vele? Barátom támogat, kijönne hozzám rendszeresen, nem csinált problémát
Menjek?
Az ereasmus programnak köszönhetően már 1 millió baba született Európában (erasmus alatt összejött szülők).
Ennyi baba alapján mindenképpen jó hatással van a kapcsolatokra, csak nem biztos, hogy a tiedre :D
Mi ez ökörség, hogy erasmuson csak kiélni, megy magát mindenki? :D
Ên is voltam, jól bírtam, szar volt a távkapcsolat, de eszembe sem jutott dobni a barátomat!
Ahogy a kérdésed olvasom - képes leszel hű maradni, ha igazán szereted. Ő is hű marad, ha valóban csak Téged szeret.
Rokonságomban van két fiatal. Együtt érettségiztek, együtt diplomáztak. Még az egyetemi évek alatt mindegyikük volt fél évet távol, de már két országban, sőt fél év eltolódással, tehát közel egy évig távkapcsolatban voltak. Jegyben járnak, esküvőre takarékoskodnak, a lakásuk már megvan és határozottan állítom, hogy hűek maradtak egymáshoz, habár erről sosem beszéltünk.
Én is voltam távol (1 (egy) hónapja a feleségem volt) bő egy évet és határozottan állítom, hogy hűek voltunk, sőt túl vagyunk az aranylakodalmunkon is pár éve.
Tehát attól függ "mennyire könnyű Katit a táncba vinni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!