Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erasmus és párkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erasmus és párkapcsolat? Működik? Elméleti kérdés

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok 1-1,5 év múlva tervezek erasmust. Tudom, tudom messze van még. De anno szerelmes lettem valakibe, akivel az erasmusa előtt ismerkedtem meg-elhúzott, és engem pedig semmibevett-lett külföldi barátnője, a mi alakuló kapcsolatunkat pedig teljesen eldobta

Mondanom se kell, azóta is mély nyomott hagyott bennem. Félek, hogy velem is ez történik az erasmusomkor, vagy nem fog menni, vagy akármi...most van az első kapcsolatom, az erasmuson mindenki kiélni megy magát

Az biztos hogy kimegyek, de azt nem tudom hogy engem nem ragadne e be a varázsa az új embereknek, vagy a buliknak

A párkapcsolatom friss, 20 éves vagyok, első kapcsolat. Nehezen engedtem bárkit is közel eddig, fokozatosan alakul a bizalom. De ez az erasmus ott lebeg a szemem előtt, sosem tudom elfelejteni ami anno velem történt

Ráér akkor foglalkozzak vele? Barátom támogat, kijönne hozzám rendszeresen, nem csinált problémát

Menjek?

2021. jan. 21. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jaj, mintha örökké tartana ez.. Vannak akik olyan távkapcsolatban élnek, hogy alapból csak ilyen gyakran találkoznak.
2021. jan. 28. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

“ az erasmuson mindenki kiélni megy magát”

Ha ilyen undorítóan gondolkodsz, mint valami utolsó k.rva akkor már most hagyd a pasast a francba.

2021. febr. 19. 22:45
 13/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: azert irtam ezt mert velem ezt csinalta az ex randipartnerem! Hogy o elmegy, kieli magat, es semmibe vette amit anno felepitettunk. Ez belemrogzult es ezert van a felelem. Mert ateltem egy ilyet

Amugy masfel ev mulva megyek, koszi mindenkinek addig meg sok minden tortenik!:)

2021. febr. 19. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!