Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nők azért illetik Pumped Gabót kritikával, mert azt gondolják, hogy nincs esélyük nála, így ugyanazt csinálják, mint azok a pasik, akik kritizálják a szép őket, mert tudják, hogy nincs esélyük nála?
9-es:
Ebből ki is derült, hogy te vagy irigy Gabo testére és neked jön be.
Nekem nem jön be, kifejezetten antipatikusnak is találtam, ha valami cikk feldobta nekem. Viszont amikor megláttam, hogy környezetvédelmi akciók mellett kiállt és az arcát adta, illetve a háború alatt is rendesen ott volt segíteni, adományt gyűjteni, na az le a kalappal. Csomó értelmiségi nem áll ki ennyire aktívan, bevallom én se. Viszont amit ezen kívül képvisel az még mindig nem szimpatikus. Nekem egyáltalán nem ez a világom, szexuálisan se vonzó számomra, személyiségre se. Teljesen más kategória, ami nekem bejön és csorog tőle a nyálam.
Egyébként meg azzal van gond, ha valaki úgy kritizál valakit, hogy azt hiszi jobb nála, illetve le akarja húzni, mint ahogy itt egy csomó férfi a szép nőket. Ha valaki csak nem az esetem és azt mondom, az nem ilyen jellegű fröcsögés.
"Azt mondja a negatív kommentelő nők 10/2-esek voltak."
Ebből látszik mekkora nyomorék ez az ember :)
Te észlény mit mondjon rájuk. Hogy ohh ezek fullos nők, de hát engem lehordtak mindennek úgyhogy mindegy?
De az a nő se százas, aki idegen férfi alá csúnyákat ír neki.
Nem tudom, hogy derülhetett ki, de utólag már mindegy, mert a #11-es kommentben megadtam a forrást, ami a kérdésem ihlette.
Heteroszexuális pasiként pedig nem úgy tekintek egyetlen férfitársamra sem, mint a nők rájuk, nem vonzódom a hozzájuk, de azt magam is elismerem, ha valakinek előnyös megjelenése van. Gabó kidolgozott teste pedig engem nem irigységre, hanem motivációra sarkall: én is szeretnék lejárni a konditerembe, és legalább fele olyan sportos lenni, mint ő. Ezt is fogom tenni. De ez nem tartozik a kérdéshez.
2-es vagyok.
Hát oké. Nekem - mint saját tetszésemnek, ízlésemnek megfelelően - az a pasi Henry Cavill. Na, ha ő az aki nagyon ott van. Pumped Gabó elbújhat mellette, sokkal jobban ki vab pattintva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!