Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat szép lezárásakor milyen búcsúajándékot adhat a nő a férfinek?
Tárgy, könyv, bögre?
Hogy majd eszébe jussak róla később.
Akár készíttetnék is valami névreszólót... de mit
Ez a levél nagyon- nagyon jó ötlet
Személyes, szívhezszóló.
Szerintem ne kínozzátok egymást,egy kapcsolat nem egy munkahely,ahol lejár egy szerződés,de sokat kaptál emberileg,szakmailag,viszel valamit a végén.
Ráadásul a tárgy,bögre de pláne nagyon gagyi még kapcsolatban is.
WTF? Egy kapcsolat szép lezárása? Én férfi vagyok.
Milyen kapcsolat volt? Például egy "fizetős" hölgynél rendszeres vendég vagyok, és elköltözöm a városból, akkor el tudok képzelni egy búcsúajándékot.
Vagy a munakhelyről a nyugdíjbavonulásom esetén esetleg, ha a kolleganőm ad valamit.
De egy szexualitást is tartalmazó normál kapcsolatnál valaki szakít velem és még ajándékot is akar adni, hogy nesze b+, csak hogy ne legyél szomorú, mert nem vagy elég jó nekem, azt úgy küldeném el a p*csába az ajándékával együtt, hogy eszébe ne jusson még egyszer hozzám szólni lehetőleg.
Adj neki egy szobrot a péniszéről és gravírozd bele hogy nem volt elég nagy.
Most komolyan, búcsúajándék?! Ne már :D életemben nem hallottam ilyet. Egyből menne a kuka fenekére, az száz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!