Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttetek rá, hogy már az is szerencsés ember, aki életében egyszer lehet úgy igazán szerelmes és a való élet nem sok szép szerelmes történetből áll, mint a filmekben ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 15:07
1/14 anonim válasza:
33 évesen amikor véget ért az első szerelmem (10+év).
Erősen kétlem, hogy lesz hasonló. Egyrészt, mert az ember teljesen más kritériumok alapján választ a 30-as évei közepén, mint alig 20 évesen.
Másrészt én sem leszek már többé az a naív fiúcska, mint voltam akkor.
3/14 anonim válasza:
Még élek, ki tudja, mit hoz a jövő? Miért temetném magam már előre, akkor is, ha sikertelennek érzem magam szerelem terén?
4/14 anonim válasza:
24 évesen jöttem rá végleg, hogy igazi szerelem valójában nem létezik, mert a nők sajnos csak genetikai alapon választanak, és a genetikából semmi nem következik ami mélyebb, spirituális vagy emelkedettebb lenne, akármilyen értelemben. A nők miatt kizárólag az ösztönvilág kiszolgálása lehetséges, én ezért megvetem és lenézem a nőket.
5/14 anonim válasza:
Nem elég, ha csak egyszer az életben éled meg az igaz szerelmet?
6/14 anonim válasza:
Na mert ez a hozzászólás aztán mély es spirituális volt:)
7/14 anonim válasza:
Én ahogy idősödtem, úgy lettem magabiztosabb és tapasztaltabb a másik nemet illetően, jobban felvállalva is az érzéseim, ezáltal egyre inkább hiszek a szerelemben, s találom is meg könnyebben.
8/14 anonim válasza:
Meg nem jottem rá..
Wn azt látom hogy családok mindemhol családi házak mindenhol, házasságok, szerelmek, én meg egyedul halok meg magányosan
9/14 anonim válasza:
Kinek mi a szerelem? Az a baj, hogy nem tudhatod, mert mindenki másképp értelmezi! Egyszer egy nőtől pl azt hallottam, hogy annyira szerelmes a pasiba, hogy minden nap csak a szex jár az agyában vele kapcsolatban. Masnak lehet ez meg csak nemi vágy...
10/14 anonim válasza:
40 fölött. Nekem is az első, igazi, nagy szerelem volt a meghatározó(6 év) . Soha többé nem éreztem azt az érzést. Gondolom már nem is fogom. Megnősültem, elvettem egy lányt már rég, szerettem is, nem mondom, de nem úgy, az más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!