Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mit kellene csinálnom, elengedni vagy kitartani és türelmesen varni?
Elég nehéz helyzetben vagyok, 7 hónapot voltam együtt az exemmel, együtt is laktunk albérletben. Aztán két és fel hónapig nem is beszéltünk, én szakitottam vele, mert a családomban voltak problémák és sokat veszekedtunk olyan dolgok miatt amik jelentéktelenek. Ebben a két és fel hónapban nem is kerestem, mert mikor találkoztam vele elfordult, aztán pedig elveszítettem az apám.
Most már megint beszélünk, keressük egymás társaságát, én szeretem ot, és ő is engem. (Elmondása szerint) Csak közben pedig lett egy barátja. Amit azzal indokol hogy össze volt zavarodva, sebezhető volt stb. Két hétig nem is mondta el hogy ő neki van valakije.
Ebben a kapcsolatban ot sokat bántják egyszer szakított is de megint együtt vannak.
Nem igazán tudom mit csináljak, mert minden nap órákat beszélünk, mindent megosztunk, olyan a dolog mint régen. És azt mondja hogy szeret. Én együtt szeretnek lenni vele de rohadtul faj nekem ez a dolog, hogy ő mással van, de mégis engem keres. Meg így szeret meg úgy, stb.
Mit kellene csinálnom? Várjak vagy tullepjek és hagyjam? Mert szívem szerint nem engedném el, de nem bírom hogy ez történik
Szakítottál vele. Miért gondolod azt, hogy neki hónapokig kellett volna rád várnia, hogy meggondold magad?
Engedd el. Ha annyira szeretne, már szakított volna az újjal. Ha te szeretnéd, nem szakítottál volna.
Igen, még szeret, mert ez a szakítással nem múlik el.
Te viszont csak azt érzed, hogy más játszik a játékoddal, ezért már neked is kell. Ez nem szerelem. Visszaszerzed, aztán első adandó alkalommal eldobod, mert mégse olyan, mint amire emlékeztél. Valamiért csak kidobtad.
Hagyj neki békét.
Biztos vagyok benne, hogy már nem szeret. Mással van, nem veled. Azért beszélget meg mindig veled, mert nehéz elszakadnia. De minél tovább beszélsz vele amellett, hogy kapcsolatban van, annak hamarabb túljut majd rajtad érzelmileg és all tovább egy másik kapcsolatba.
Tudom, tapasztalat.
24N
Zavar a kispad, tartalékos címer???
Jó lesz, ha megszokod, ha futsz a liba után:DDD
Ha ennyiből nem érted a választ, meg is érdemled sorsod;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!