Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Türelmesen kivárnátok e? Bele tudnátok e simulni ebbe a helyzetbe, amíg tart?
Párommal ( 8 hónapja vagyunk együtt, még nem költöztünk össze ) úgy néz ki, hogy összevissza fogunk ezentúl talizni ( hetente egyszer - kétszer, kéthetente egyszer - kétszer ), amikor épp ráér, tehát mikor hogy, mert csinálja a kocsiját, emellett maszek munkákat is bevállal, hogy tudjon is pénzt félretenni, mert a kocsi után folytatni fogja a háza felújítását, ahol ha minden jól megy együtt fogunk majd élni.
Szóval most az van, hogy hív engem mindennap, de a prioritás a teendőin van, és majd talizunk, amikor menetközben az ideje engedi.
Mondta nekem, hogy most nagyon bele akar húzni, haladni akar a dolgaival, és ha tudunk találkozni, akkor fog szólni.
UI.: Mindemellett még hétvégénte suliba is "jár" .
Engem ez nem zavarna, mert én nem is törekszem arra, hogy együtt éljek bárkivel is. Számomra ez a rémálom kategóriája, sokszor álmodom is erről rémálmokat. Szeretem azt, hogy van egy hely ahová elvonulhatok a világ elől és nem bánt senki kettőspontzárójelbezár Igen, tudom pszichopata vaghyok egy kicsit :) Vgaiy Fletót idézve "Nem kicsit - nagyon!" :D
:D :D :D :D :D
De ha neked ez problémát okoz, akkor hagyd az illetőt és keress olyat aki szeretne veled lenni mindig. Az általános etikett úgyis ezt diktálja.
2.
Ez embertelen! Én felmondanék ilyen sanyargató körülmények hatására. Legalább sokat keres?
4.
Akkor ez az ára. A kínzás a munkaidővel.
De te tudod, hogy neked ez így megfelelő-e. El tudod-e ezt fogadni?
#7 Mindig az egyik oldalról van megvizsgálva egy eset, a másik valamiért szinte senkit sem érdekel. Tudjuk az okát miért lesz/van ez a helyzet, megnyomja a munkát és a lakását is felújítaná, mielőtt a kérdezővel összebútoroznának. Lehet pont amiatt, mert a legjobbat akarja neki nyújtani? Iskolába is jár, tanul.
Ezt a füttyentést te magyarázod bele, mintha egész nap a fszát vakarná. Nem azt mondom, hogyha a kérdezőnek nem tetszik a helyzet, akkor benne kell maradni, mert bármikor szakíthat vele, de nagyon könnyen mennek az agyatlan ítélkezések, mikor nem láttok más életébe.
A leírtak alapján ez nem elég idő egy kapcsolatra, értelmetlennek tűnik így folytatni. De ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy szrba se nézi, azt már te vizionálod bele. Megnézném te hogyan áldoznád fel az életed és a komoly céljaidat másért.
Őszintén ez egy nagyon nehéz élethelyzet, biztosan nem könnyű Neked.
Nekem valahol amúgy sokkal szimpatikusabb, hogy ő haladni akar az életben (akár a közös jövőtökért is dolgozik), sokkal jobb ez, mintha semmi célja nem lenne a mamahotel kényelmében.
Szerintem nagyon fontos, hogy eddig milyen volt a kapcsolatotok? Gondolom jó, ha össze szeretnétek majd költözni :)Akkor viszont szerintem megéri kibírni ezt, akár segíteni neki, vagy mondjuk amikor lehet legalább együtt aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!