Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig lennétek türelmesek? Mikortól éreznétek ezt már kifogásnak?
Attol fugg hogy az addigi online kapcsolattartas vele mennyire minőségi.
Szoval ha az pl annyibol all hogy reggel kapok egy joreggeltet es hasonlo kozhelyekbol, ugy csak tartanam en is őt talonban, majd kiforrja magát a solog alapon, mellette meg pasiznék mással is.
Nekem volt olyan srac akivel ismerkedni sem akartam mert messze van, de immel ammal neha chateltunk, neha megszakitottuk a kapcsolatot, aztan megint neha egy egy szo, sok viz lefolyt de aztan elkezdett sűrűsodni is a dolog de napi szintu videocsetelesre is, aztan már egyutt "keltunk, ettünk, fekudtunk" online és lett belole egy online szerelem is. Ő lett az online pasim♡♡
Jottek mentek a szerelemvallomasok meg minden ömlengés is
Csak kozben lett az életben is barátom akit ez zavart.igy most megint szunet van ill csak neha neha csetelunk neha letiltom neha feloldom. Ő kitart mellettem.
Igazabol a nagy semmibol is ki tud forrni kapcsolat, az ilyen neha neha irkalasokbol is, csak nem kell ráfeszulni
*majd kiforrja magát a dolog
En ilyenek miatt nem drámáznék az biztos
Úgy néz ki, őt nem zavarja, ha lecsapnak a kezéről. Vagy azt hiszi, hogy neked annyi időd van, hogy normális, hogy vársz rá.
Kezdj el másokkal is randizni. Ha mázlid van, összeszedi magát, ha nem, akkor meg is van a válasz. Közben talán valaki rendessel is összefutsz.
“Nem vársz el sokat,csak a rossz embertől kéred.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!