Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most feküdnénk le először a barátommal, de pont megjött. Hogy mondjam el neki, hogy még várnunk kell, hogy ne gondolja kifogásnak? 19\L
Mondd meg neki, hogy megjött. Ha kinyal, esetleg, akkor lehet szex XDDDDD
26/F
Bocsi, nem lehetett kihagyni.
Normális pasas nem gondolja, hogy kifogás. Vagy ha annak is gondolja, felfogja, hogy esetleg azért mondod, mert nem akarod, meggondoltad magad, elbizonytalanodtál és - mivel normális pasas - felfogja. Nekem az előző kapcsolatom ugyanígy kezdődött. Nem terveztem, hogy nála alszok, de ott aludtam, aztán közölnöm kellett a szomorú hírt. Azt mondta ok hiszti nélkül. Ennyi.
Ha annyira tényleg kifogásnak gondolja, akkor áztasd át a lepedőjét, akkor hátha elhiszi. De ezt csak akkor, ha tényleg bunkón viselkedik :D
Érdekes, hogy én tudom, mikor fog a barátnőmnek megjönni, egy éve élünk együtt... te meg hány éve menstruálsz már?
Szóval, ha ez meglepetés neked....
Te nem tudtad,hogy most fog megjönni??
Intézd úgy,hogy a barátodnak nagy élvezetben legyen része és akkor ki fogja bírni a következő hétvégéig.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!