Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most feküdnénk le először a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most feküdnénk le először a barátommal, de pont megjött. Hogy mondjam el neki, hogy még várnunk kell, hogy ne gondolja kifogásnak? 19\L

Figyelt kérdés
Nemrég vagyunk együtt a barátommal. Már egy hete tervezgetjük, hogy vasarnap végre Nála alszom, ő nagyon várja, es én is, mindketten úgy érezzük, hogy meg fog történni a dolog. Csak az a gond, hogy nekem ma megjött, es igy nem tudom hogy mondjam meg neki, hogy talan megsem most lenne ideális a dolog. Annyira bosszant a dolog. Es felek, hogy azt fogja hinni, hogy csak kifogás, vagy csak nem szeretnem megtenni (még szűz vagyok). Higy mondjam el neki, hogy ne érezze kifogásnak? Mindketten annyira vártuk..
2016. ápr. 29. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
"Van egy rossz hírem és egy jó. Ragaszkodom ahhoz, hogy a rosszal kezdjem. Sajnos megjött a manstruációm, úgyhogy későbbre kell halasztanunk a dolgot. De van egy jó hírem is. Szerencsére a szám nem vérzik." Szerintem megértő lesz veled.
2016. ápr. 29. 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem értem miért lepődik meg bárki, hogy a kérdező nem tudta, hogy most fog megjönni. Fiatal lányoknál még akár 16-18-20 éves korban aránylag normális ha kicsit rendszertelen. Ha ő jövő hét elejére tippelte, mert általában úgyis mindig késik a 28 naphoz képest, de most épp 28 napra volt kedve megjönni, az reális, SEMMI furcsa nincs benne. Nem mindenki órával a méhében született. Nekem átlag 31 nap, de 26-33 csinálja a dolgát, durvább lázzal járó betegségnél meg mindkét irányba el tud menni még jobban... Nőgyógyász azt mondta, hogy ez még normális.

Én ilyenkor meg szoktam mondani az adott páromnak, hogy a drága kedves hasam úgy döntött, hogy most nem érdemlem meg a szórakozást mert neki éppen fájni támadt kedve... De ha épp ennyire nem bosszant a dolog, akkor csak megmondom, hogy bocsi de megjött...

VISZONT, annyira nem kéne rögtön azzal kezdeni, hogy lefekszel vele, ha más még nem volt. Szóval még jó is. Tamponnal, bugyin keresztül simán játszhat veled, nem lesz olyan a keze meg semmi. Ne aggódj. Ha ő már tapasztaltabb, akkor bugyi nélkül is játszhat, csak legyen friss a tampon és miután felraktad még legyen egy alvázmosás beiktatva... Ha nem nyúlkál be nagyon nem lesz baja. Meg te is játszhatsz vele, NEM kötelező a száddal tenni mindezt. De szokjad. Hidd el még jobb is lesz így, nem fogsz annyira izgulni amikor már tényleg oda fogtok jutni.

2016. ápr. 30. 01:32
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Engem a volt parom kb. 6 orat kenyeztetett a szuzessegem elvesztese elott. Ezzel azt akarom mondani, hogy a szeretkezes nem csak arrol szol, hogy bedugja es kesz. Ha megvan a menzid, akkor is egy csomo mindent lehet csinalni, kenyeztetni egymast. Felteve, ha most van hozza erod es hangulatod, nekem inkabb ez lenne a gond ilyenkor. Aki ilyet nem ert meg, azt ki kell dobni, de komolyan, legalabb leteszteled, mennyire figyelmes es megerto. Egyebkent az elozo jol irja, ha tamponod van, az az oralban nem akadaly, a baratomat egyaltalan nem zavarta.
2016. ápr. 30. 06:06
 14/15 anonim ***** válasza:
15%

Tudhattad volna, hogy hogyan zajlik a ciklusod, és eleve más időpontot ajánlottál volna fel neki.

Ha ezt most lemondod, akkor el fogod őt veszíteni. Vagy legalábbis a következő kupirc után biztosan dobva leszel, mert a csávónál ezzel a húzásoddal elhiteltelenedtél a szemében.

2016. ápr. 30. 07:01
 15/15 anonim ***** válasza:
69%

Egyszerűen megmondod neki a tényeket, értelmes ember megérti.

Egyébként az okoskodóknak üzenem, hogy amíg nem szedtem fogamzásgátlót, addig olyan szinten rendszertelen volt a menstruációm (nem csak az, hogy mennyi időre jön meg, hanem hogy aztán hány napig tart - pár naptól több hétig...), hogy én sem tudtam előre tervezni.

2016. ápr. 30. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!