Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rockzenét kedvelő lányok, nálatok van esélye olyan srácnak, aki ugyan hasonló zenei ízléssel rendelkezik mint ti, viszont ez a külsején nem látszik? Vagy pont a rockideálok jönnek be nektek?
Én szeretem a rockot, de senki nem mondaná meg rólam külsőre. :D
20/N
Megsúgok egy titkot, felnőttként a legtöbb nő a hozzád hasonlóakat kedveli :D Hacsak nem valamely szubkultúra tagjai (pl goth), ahol alapjáraton elvárt a megfelelő öltözet, azért a koncertek démonjai is felveszik ám a virágos nyári ruhácskát a melegben :P
Konkrétan a kérdésre válaszolva, nálam se lenne zavaró, fontos a hasonló zenei ízlés, de nem árt, ha tudja az illető férfi, hogy hova mit illik felvenni, és nem bakancsban jelenik meg mondjuk egy étteremben.
(Bár most magam ellen beszélek, párom az általad rockideálnak titulált típus, de pont ezért tudom, hogy megvannak a hátrányai... :D)
Én rocker vagyok és a mostani barátom is az. Egyikünk sem jár bakancsban meg szegecses meg bőr cuccokban. Sima farmer és zenekaros póló. Egyikünk sem az a "tipikus rocker" de nagyon jókat tudunk beszélgetni mert teljesen azonos a zenei ízlésünk és együtt járunk koncertekre is:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!