Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan olyan személyiségű, hasonló szokásokkal, kedvencekkel és ízléssel rendelkező pár hosszú életű lehet?
nem, hiszen hasonló felfogásunk van a világ dolgairól, egyben nyitottak is vagyunk , és egymást fejlesztjük. fejlődőképesek vagyunk :D
beképzeltség nélkül írom, mindketten értelmes emberek vagyunk, persze nem vagyok egy Einstein, van még hová fejlődnöm. önálló gondolatainkat megosztjuk egymással, koncertekre, fellépésekre, bulikra járunk együtt, utazgatunk ezekért, és rengeteg közös élményünk van, filozofálgatunk az élet mélyebb kérdéseiről, mindenről ami épp eszünkbe jut. az ember tudod kicsit önző lény, mert hasonló társat, barátot keres, mint amilyen saját maga.
saját magadat pedig nem unod meg :)
nekem ő a másik felem, hasonló mint én, csak férfi nemű, ezáltal mégsem TELJESEN ugyanolyan mint saját magam. remélem érthetően el tudtam magyarázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!