Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szülei elhívtak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szülei elhívtak egy hétre nyaralni a balatoni nyaralójukba, pedig nem kedvelnek. Nem szeretnék menni, mit mondhatnék nekik kifogásnak?

Figyelt kérdés

Mondjam el, hogy tudok róla, hogy a hátam mögött miket mondanak rólam, és ezért nem szeretnék menni? Nem akarom megbántani őket, de egy hétig négyesben lenni nekem nem lenne kikapcsolódás. Esetleg csak valami átlagos kifogást találjak ki, mint hogy nem érek rá? Viszont akkor a jövőben is téma lesz.. a barátom szeretné, hogy menjek. Tapasztalat?

25L

2020. júl. 3. 10:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
A barátod tudja, hogy miért nem szeretnél menni? Ha igen, nem értem minek erőlteti. Fogd a munkára, mondd, hogy pont azon a héten van valami konferencia/határidő, stb, ami miatt sajnos nem tudsz szabadságot kivenni.
2020. júl. 3. 10:34
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

Két lehetőség van!

Vagy a barátod kedvéért jó pofát vágysz a majmokhoz egy hétig vagy elmondod a pasinak hogy mit érzel a szülei iránt!

Az emberek 99% az elsőt fogja választani 😬

2020. júl. 3. 10:35
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott a nyaraló, akkor beszéld meg a barátoddal, hogy szívesebben mennél vele kettesben.
2020. júl. 3. 10:37
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondjad meg, hogy ennyi szabit nem tudsz kivenni, de három napra lejönnél. Ez duplán jó. Egyrészt nem kell egy hétig ott lenni, másrészt mégis adsz lehetőséget, hogy jobban megismerjenek.

Tervezz előre és legyen minden napra olyan program, amit kettesben csináltok, hogy ne kelljen végig a szülőkkel lenni.

2020. júl. 3. 10:39
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem menj el és próbálj meg jó benyomást tenni. Nem sok lehetőséged lesz erre és úgy tűnik hogy ők most szeretnék megadni neked az esélyt erre.
2020. júl. 3. 10:55
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozol? Gondolom igen,mert akkor én biztosan nem vennék ki erre az alkalomra 1 egész hetet ... Én csak a hétvégére mennék le vagy nagyon maximum csütörtök-vasárnapig. De biztosan nem 1 egész hétre. Ott pedig menjetek barátoddal közös programokra és legyél minél kevesebb időt a szülőkkel. Próbálj meg jópofát vágni,mert mégis csak a szülei,azt a 2-3 napot kibírod,1 hetet lehetetlenség lenne.
2020. júl. 3. 10:58
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy nagyon köszönöm, de most nem tudok menni, ennyi és kész.
2020. júl. 3. 11:02
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha párkapcsolatban vagyok, akkor kell lennie annyi bizalomnak és őszinteségnek, hogy nyíltan beszéltek erről. Én a helyedben nem a kamu kifogásokon gondolkodnék, hanem a megoldáson. Lehet a barátodnak is lenne jó ötlete.
2020. júl. 3. 11:24
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is max 2-3 napra menj le, így mègiscsak eleget teszel a meghívásnak, lehet sikerül jobban megismernetek egymást a szülőkkel, meg annyit azèrt ki lehet bírni. De egy egèsz hetet biztos nem áldoznèk erre, mèg ha kedvelnèm is őket, akkor is sok lenne egy hetet elszúrnom a szabimból arra, hogy a szülőkkel jópofizzak.

Egyèbkènt már az egèsz felvetèst nem annyira èrtem. Egy fiatal párnak nem az a vágya, hogy a pihenèsük, nyaralásuk alatt a szülők/párja szülei ott lihegjenek a nyakukba. Inkább kettesben lennènek, vagy barátokkal, de nem szülőkkel. Pláne nem családi nyaralóba, ahová akkor mennek amikor akarnak.

Egyszer voltunk ilyen nagy családi üdülèsen, anyósom, sógorom, fèrjem keresztszülők, azok gyerekei, meg mèg 2 baráti család. Egy ház, közös kert. Jó volt, mert sokszor kiültünk sütögetni, meg ez még az, jó fej volt mindenki, csak anyósom fejèt ne kellett volna látnom közben. Annak mindig meg volt a vèlemènye mindenről, valahogy semmi nem volt úgy jó, ahogy csináltam. Mièrt nem reggelizek, mièrt csak olyan keveset, mièrt mentem el reggel futni, mikor már kèszült a közös reggeli, ès már ettek mikor visszaèrtem, mièrt fekszem ki a stègre napozni mikor alszik a gyerek (mert mikor máskor? Egyèbkènt) stb. Úgyhogy mikor következő èvben felvetült a tèma, hogy mikor lesz a családi nyaralás, egyből kikötöttem a fèrjemnek, hogy èn nem megyek. Ha van kedve, akkor termèszetesen menjen, viheti a gyereket is, de èn biztos nem szrok el szabadságot, meg pènzt sem arra, hogy másoknak megfeleljek. Nem azèrt megyek üdülni, hogy mások szokásaihoz, elvárásaihoz kelljen alkalmazkodnom. Aztán egy ilyenre mèg elment a fèrem a gyerekkel, de többször már ő sem kèrt ebből.

2020. júl. 3. 11:27
 10/28 A kérdező kommentje:

8-as: Párkapcsolatban vagyunk már jó pár éve, természertesen beszéltünk a dologról, tudja hogy érzek a szülei iránt. Megérti, hogy nem megyek, csak nem szeretne nélkülem lenni. Ő tudja az igazi indokot, itt az a kérdés hogy a szüleinek mit mondjunk. Ő szerinte csak féltik azért fúrnak engem, nem személyes és ne vegyem komolyan.

Sajnos a munka kifogás nem működik, mivel a vírus miatt otthonról dolgozom, wifi meg van ott is.

2020. júl. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!