Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szülei elhívtak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szülei elhívtak egy hétre nyaralni a balatoni nyaralójukba, pedig nem kedvelnek. Nem szeretnék menni, mit mondhatnék nekik kifogásnak?

Figyelt kérdés

Mondjam el, hogy tudok róla, hogy a hátam mögött miket mondanak rólam, és ezért nem szeretnék menni? Nem akarom megbántani őket, de egy hétig négyesben lenni nekem nem lenne kikapcsolódás. Esetleg csak valami átlagos kifogást találjak ki, mint hogy nem érek rá? Viszont akkor a jövőben is téma lesz.. a barátom szeretné, hogy menjek. Tapasztalat?

25L

2020. júl. 3. 10:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%
A LÉNYEG: Miért fújnak rád?
2020. júl. 3. 12:51
 12/28 A kérdező kommentje:
Mert szerintük túl komoly a kapcsolat, még ki kéne élnie magát a fiuknak.
2020. júl. 3. 13:00
 13/28 anonim ***** válasza:
6%

12.-re.

Apaként én sem örülnék, ha a gyerekem 30 éves kora előtt komoly partnert tartana.

2020. júl. 3. 13:14
 14/28 A kérdező kommentje:
13-as: Nem is örülnél, hogy a 26 éves "gyereked" boldog párkapcsolatban van?
2020. júl. 3. 13:26
 15/28 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy 15 éves troll hülye gyerek nem egy apuka.

Hagyd a majmot a francba!

2020. júl. 3. 13:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Kizarolag ugy lenne elfogadhato, ha csak ketten lennetek ott. Igy ez nem nagyvonalu meghivas, csak pofonba kene belefutnod, es jo pofat vagni hozza.

A baratod szabotalja a helyzetet azzal, hogy nem huz ki a kinos helyzetbol. Mikozben neki a sajat szulei, veled rosszindulatu emberek.

Amugy ezt honnan hallottad vissza? Vagy ereztetik is?

Akar elsore kifogast keress, ha nem eleg, akkor oszinteseg. Es meg ok lesznek megsertodve.

2020. júl. 3. 18:45
 17/28 A kérdező kommentje:
A barátom szokta elpanaszolni hogy miket mondanak rólam, de utána el is felejti és megbocsájt nekik, mert tudja hogy csak féltésből "óvják tőlem".
2020. júl. 11. 22:23
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyenge egy pacák a barátod

Ha még most se áll ki melletted, nem fog soha. És nemcsak a szüleivel szemben nem.

Én tényleg apa vagyok, alig várom már, hogy a 29 éves fiam végre lehorgonyozzon már valaki mellett.

Semmi közöm a szerelmi életéhez, csak látom, hogy ez neki nem jó.

Mond, hogy annyira nem komoly ez a dolog, de 3 napra lemész.

Valami esélyt azért adjál mindhármuknak.

2020. júl. 12. 01:59
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátodnak nem tűrni kellene, hanem igenis kiállni melletted, hogy nem mondhatnak rólad rosszat a szülei mert a párja vagy és kiáll érted. Biztos vagyok benne ha ezt többször megtenné, utána befejeznék a szülei a sértegetést!

Nyaralás egy remek lehetőség, hogy jobban megismerd a szüleit, szerintem mindenkeppen pozitív, hogy rosszakat mondanak rólad, mégis veled akarnak nyaralni. Könnyedén lemondhatod, pl. nem tudsz kivenni szabadságot, ugyanakkor ha hosszútávon tervezel a barátoddal valahogy meg kell oldani a konfliktust a szüleivel.

2020. júl. 12. 08:23
 20/28 anonim ***** válasza:
85%
Bárhogy döntesz, ha vele akarsz maradni, valahogy meg kell ezt oldani. A párodnak tisztelettel annyit kellene mondania a szüleinek: Szeretem őt, ezért ha bántjátok, nekem is fáj. Nem pedig nyelni, neked panaszkodni, aztán helyetted megbocsátani. Nehéz helyzetbe kerül két tűz között, de ezt neki kell intézni. Te meg maradj velük normális, segítőkész, udvarias, ha egyszer nagyszülőket akarsz belőlük, de őszinte, ha túl mennek egy határon. A békesség mindig általában jobb, a harc csak bosszút és újabb harcot szül. És itt a nagy lehetőség megfigyelni a házasságuk, mert ha egyszer gyerekeitek lesznek, tuti a párod az ő mintáikat veszi majd elő, akkor is, ha eddig hangosan kritizálta az apját.
2020. júl. 12. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!