Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ezzel lényegében mit akart mondani?
Heteroszexuális nő vagyok. Szerelmes lettem egy férfiba, össze is jöttünk, de bevallotta, hogy ő biszexuális, és nem tudja megmondani, hogy mikor fog neki mellettem férfi is kelleni szexre, úgyhogy így álljak hozzá a kapcsolatunkhoz. Még csak most jöttünk össze, nem olyan régen, és ezt mondta. Örülnöm kellene a bizalmának, vagy meg kellene ijednem, hogy már most készüljek arra, hogy bármikor megcsal férfivel?
Heteró nőként egyszerűen nem tudom ezt hova tenni. Én monogám vagyok, a többes szex eleve kizárt. Boldog voltam hogy összejöttünk, nagyon szerelmes vagyok belé, de azok után amit mondott, elkezdtem félni, hogy sosem tudhatom mikor fog bekövetkezni az, amit mondott. Persze tudom, heteró is megcsalhat heterót, de mivel nő vagyok, női nemi szervvel, ezért nem szállhatnék versenybe egy pénisszel. Nagyon nagyon szerelmes vagyok, de lehet emiatt már most jobb ha feladom ezt a kapcsolatot? Ti mit tennétek a helyemben, és miért mondta azt, amit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!