Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ezzel lényegébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ezzel lényegében mit akart mondani?

Figyelt kérdés

Heteroszexuális nő vagyok. Szerelmes lettem egy férfiba, össze is jöttünk, de bevallotta, hogy ő biszexuális, és nem tudja megmondani, hogy mikor fog neki mellettem férfi is kelleni szexre, úgyhogy így álljak hozzá a kapcsolatunkhoz. Még csak most jöttünk össze, nem olyan régen, és ezt mondta. Örülnöm kellene a bizalmának, vagy meg kellene ijednem, hogy már most készüljek arra, hogy bármikor megcsal férfivel?

Heteró nőként egyszerűen nem tudom ezt hova tenni. Én monogám vagyok, a többes szex eleve kizárt. Boldog voltam hogy összejöttünk, nagyon szerelmes vagyok belé, de azok után amit mondott, elkezdtem félni, hogy sosem tudhatom mikor fog bekövetkezni az, amit mondott. Persze tudom, heteró is megcsalhat heterót, de mivel nő vagyok, női nemi szervvel, ezért nem szállhatnék versenybe egy pénisszel. Nagyon nagyon szerelmes vagyok, de lehet emiatt már most jobb ha feladom ezt a kapcsolatot? Ti mit tennétek a helyemben, és miért mondta azt, amit?

2022. júl. 14. 20:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne tépelődj és saját jól meggondolt érdekedben ne tartsd fenn ezt a kapcsolatot. Ő tiszta kártyával játszik: megmondta, hogy idővel jöhetnek férfiak is az életébe (hidd el, hogy jönnek is). Viszont Neked ezt nem veszi be a gyomrod. Akkor ne habozz, verd ki a fejedből az iránta érzett vonzódásodat. Hogy ez könnyebben menjen, gondolj csak bele, hogy milyen életed lenne vele...
2022. júl. 14. 21:29
 32/32 A kérdező kommentje:
31-es, igen a saját érdekemet kell néznem, ésbizony belegondoltam a jövőbe, és az nem nekem való. Elhiszem, hogy vannak hiperszuper liberálisok, ők össze is illenek, legyenek boldogok, de én vállalom a monogám heteroságom, és azt is, ha bárki emiatt konzervatívnak, vagy mit tudom én, prűdnek mond. Azt az életvitelt amit az illető vázolt, sem nőként, sem pedig emberként nem tudom vállalni. Muszáj lesz lemondanom róla, és ahogy mondtad, a saját érdekemben.
2022. júl. 14. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!