Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ezzel lényegébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ezzel lényegében mit akart mondani?

Figyelt kérdés

Heteroszexuális nő vagyok. Szerelmes lettem egy férfiba, össze is jöttünk, de bevallotta, hogy ő biszexuális, és nem tudja megmondani, hogy mikor fog neki mellettem férfi is kelleni szexre, úgyhogy így álljak hozzá a kapcsolatunkhoz. Még csak most jöttünk össze, nem olyan régen, és ezt mondta. Örülnöm kellene a bizalmának, vagy meg kellene ijednem, hogy már most készüljek arra, hogy bármikor megcsal férfivel?

Heteró nőként egyszerűen nem tudom ezt hova tenni. Én monogám vagyok, a többes szex eleve kizárt. Boldog voltam hogy összejöttünk, nagyon szerelmes vagyok belé, de azok után amit mondott, elkezdtem félni, hogy sosem tudhatom mikor fog bekövetkezni az, amit mondott. Persze tudom, heteró is megcsalhat heterót, de mivel nő vagyok, női nemi szervvel, ezért nem szállhatnék versenybe egy pénisszel. Nagyon nagyon szerelmes vagyok, de lehet emiatt már most jobb ha feladom ezt a kapcsolatot? Ti mit tennétek a helyemben, és miért mondta azt, amit?

2022. júl. 14. 20:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%
"Ha Bi vagy nagyobb a merítés" gyakorlatilag minden, ami mozog az célpont :D
2022. júl. 14. 20:40
 12/32 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a választ, az őszinteséget. Én is úgy érzem, ahogy ti is, és egyszerűen megalazva érzem magam, esélytelennek érzem magam, és negatív hatással van rám a tudat, hogy azért nem leszek elég, mert nincs fütykösöm. Nem a személyiségem, hanem a nemem lesz a gond. Nagyon sajnálom, de ezek után nem fogom tudni elfogadni a biszexuálisokat. Biztos nem mind ilyen, de engem ez a mentalitás úgy padlóra tett, hogy ennyire nem a személyiség, az érzelmek számízanak, hogy lényegében esélyt sem kapok arra hogy "kibontakozzam" a kapcsolatban mert nő vagyok, és ki van jelentve hogy készüljek arra hogy nem lehet tudni mikor kell majd férfi helyettem, a szerető, gondoskodó, odaadó, hűséges nő helyett, hogy előre elnézést a biszexuális férfiaktól, de számomra amit most megtapasztaltam mentalitást, az engem kikészít. És tudja hogy nagyon szeretem!
2022. júl. 14. 20:40
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a képlet. Őszinte volt az elején. Korrekt volt, nyíltan megmondta a gondolatmenetét, az érzéseit. Nem himi humizott. Ha értékeled magad és szeretnél jó kapcsolatot valakivel akiben megbízhatsz hogy nem csal meg egy vele azonos neművel, akkor még most szakítasz vele amíg még nem fáj úgy igazán. Ha majd megcsal, és kiderül vagy még el is mondja, akkor te már hiába esel neki, mondván hogy hogy voltál képes ezt megtenni, ha ő kitárja majd a kezeit hogy pedig én mondtam neked az elején.
2022. júl. 14. 20:43
 14/32 A kérdező kommentje:
Már eleve így indít nálam, tehát neki tekjesen mindegy a másik személyisége, az érzelmei... és esélyt sem ad arra hogy egyedül én legyek neki... mert neki ki tudja mikor férfi is fog kelleni... bocsánat de rendesen padlóra kerültem.
2022. júl. 14. 20:44
 15/32 anonim ***** válasza:
69%

“Szerelmes lettem egy férfiba, össze is jöttünk, de bevallotta, hogy ő biszexuális, és nem tudja megmondani, hogy mikor fog neki mellettem férfi is kelleni szexre, úgyhogy így álljak hozzá a kapcsolatunkhoz.”

Hé! Ez nem a biszexek sajátja, heló! Egy tisztességes biszex nem mond ilyet, csak a kötődési zavarosok, akik ugyanúgy lehetnek heterók is.

2022. júl. 14. 20:44
 16/32 A kérdező kommentje:
13-as teljesen igazad van! Én először korrektnek tartottam hogy őszinte volt. Aztán rájöttem, hogy ez csak látszat korrektség, ez a felelősség rám hárítása. Ráadásul úgy, hogy tudja szeretem!
2022. júl. 14. 20:45
 17/32 A kérdező kommentje:
15-ös ha csak kötődési zavaros lenne! De biszex is! Lehet van aki ezt elbírja, én nem. Fáj, de egyszerűen ez túl sok nekem.
2022. júl. 14. 20:46
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

#17:

Te megint az a kérdező vagy, aki szerint a biszexualitás olyan, mint a lábfétis?

BISZEXUÁLISNAK LENNI NEM EGYENLŐ A MEGCSALÁSSAL HELÓ!!!

2022. júl. 14. 20:57
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Ostoba heterók.
2022. júl. 14. 20:58
 20/32 anonim ***** válasza:
19%
Aztán csodálkozol, hogy inkább egy férfit kezelget helyetted. Miért nem ismerkedsz egy heteró férfival? Szánalmas.
2022. júl. 14. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!