Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ezzel lényegében mit akart mondani?
Heteroszexuális nő vagyok. Szerelmes lettem egy férfiba, össze is jöttünk, de bevallotta, hogy ő biszexuális, és nem tudja megmondani, hogy mikor fog neki mellettem férfi is kelleni szexre, úgyhogy így álljak hozzá a kapcsolatunkhoz. Még csak most jöttünk össze, nem olyan régen, és ezt mondta. Örülnöm kellene a bizalmának, vagy meg kellene ijednem, hogy már most készüljek arra, hogy bármikor megcsal férfivel?
Heteró nőként egyszerűen nem tudom ezt hova tenni. Én monogám vagyok, a többes szex eleve kizárt. Boldog voltam hogy összejöttünk, nagyon szerelmes vagyok belé, de azok után amit mondott, elkezdtem félni, hogy sosem tudhatom mikor fog bekövetkezni az, amit mondott. Persze tudom, heteró is megcsalhat heterót, de mivel nő vagyok, női nemi szervvel, ezért nem szállhatnék versenybe egy pénisszel. Nagyon nagyon szerelmes vagyok, de lehet emiatt már most jobb ha feladom ezt a kapcsolatot? Ti mit tennétek a helyemben, és miért mondta azt, amit?
Nekem wgy biszex sem mondta el.hogy az, egyszer sem csaltak meg es nem is állt soha szándékukban
És láttam rajtuk pedig es ismerem a köreiket is, nem vagyok hülye..
De tudom azt hogy csupám azert tagadják meg mellettem a másik oldalukat mert mindenkeppen es kizárolag velem akarnak lenni. Es semmiképpen nem akarnak magukban elbizonytalanitani mint téged
En meg ugy tettem mintha nem lennék képben.
Es hatalmas szerelmek is voltak es nem a hajlamaik miatt lett vége egyikkel sem.
Aki már igy kezdi illetve ezt elvárja toled hogy elfogadd, az élni is akar majd a masik oldalával
Azt akarta mondani, hogy képtelen hűségre.
Akarsz fertőzést, aggódást, hogy seggbe kelljen nyomnod dildóval?
Azonnal és ott vége lenne számomra.
Ne is akarj férfi lenni neki. Ettől ne érezd magad kevesebbnek.
Itt csak az van hogy valoszinu az hogy igen felre akar vagy fog jarni ha alkalma van lesz rá.
Valoszinu vannak kapcsolatai is ehhez.
Ezzel mivel dontest tett a kezedbe ha nem tetszik el lehet menni, azt mondta neki mindegy, hogyan döntesz.
Ha szamítanál neki nem kenyszeritett volna dontes elé, pláne nem kérné azt hogy fogadd el hogy pasikkal is akar lenni.
Offolnám helybol.
Engem maga a biszexualitás ténye is zavarna, de ez én vagyok.
Sokkal nagyobb gond, hogy nem monogám kapcsolatban gondolkodik, tehát a nem kérdése másodlagos, bármikor bárkivel megcsalhat, innentől én ezt lezárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!