Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#2 nekem is ugyanez járt a fejembe
Vivi vagy inkább Vili 😁
De lány és oda is írta, hogy 18L...
És nem is értem ettől még miért ne kérdezhetné meg 🤦🏽♀️
Nekem újabban a pénztől, de az az itteni pasiknak nincs úgyhogy jól le leszek pontozva amiert a kérdésre válaszoltam.
Kulseje, plusz ferfias es nem egy vihogo idiota hanem komoly ami mellett laza jofej is.
Elvei celjai igenyei vannak. Nem lukra megy. Nem szánalom.
Amit az egyes leírt, az tűpontos.
Azzal egészíteném ki hogy fontos a kellően magas intelligencia hogy önálló gondolatai legyenek, hogy legyen képes tanulni és fejlődni a tapasztalataiból. Fontos, hogy ne higgyen el minden butaságot és ne hagyja, hogy mások manipulálják.
Szerintem úgy általában az is fontos, hogy önálló és önellátó legyen. Ne viselkedjen úgy mint egy gyerek, aki éhen hal ha nem főz rá valaki, aki nem tud semmit egyedül elintézni, hanem mindig mástól várja a megoldást.
Az is vonzó ha igényes. Magára, a környezetére, a munkájára, stb. Nem kell piperkőc metroszexuálisnak lennie, de ne is úgy kelljen rászólni, hogy menjen fürödni, vagy normálisan öltözzön fel, ha megyünk valahova.
Továbbá ne legyen lusta és vállaljon felelősséget a tetteiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!