Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek mitől vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mitől vonzó egy férfi?

Figyelt kérdés
18/l

2022. júl. 14. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
A mosolyától, a határozott, céltudatos, ugyanakkor figyelmes és kedves személyiségétől. Ha rendbe van magával, helyén van a szíve, megéli az érzelmeit, de másokra is tud figyelmet fordítani, empaikus jellem. Ha vannak (normális) erkölcsi és morális értékei, elvei. Ha nem adja a macsót, nem az egész világot akarja lenyűgözni, nem az egész világnak akar megfelelni, hanem önmaga tud maradni és a vele közös hangot megtaláló, számára fontos emberekkel tart mélyebb kapcsolatot. Ha elutasítja a hedonista élvezetek hajszolását és az önzést, és a nála gyengébb/szerencsétlenebbek felé nyújtja ki a karját. Az ilyen férfira fel lehet nézni, nagyon vonzó lesz ezektől.
2022. júl. 14. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Te nem lány vagy, Vivi?
2022. júl. 14. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

#2 nekem is ugyanez járt a fejembe

Vivi vagy inkább Vili 😁

2022. júl. 14. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

De lány és oda is írta, hogy 18L...

És nem is értem ettől még miért ne kérdezhetné meg 🤦🏽‍♀️

Nekem újabban a pénztől, de az az itteni pasiknak nincs úgyhogy jól le leszek pontozva amiert a kérdésre válaszoltam.

2022. júl. 14. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
A hájas has
2022. júl. 14. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nyugodj meg, még pár hónap és senkinek nem lesz.
2022. júl. 14. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kulseje, plusz ferfias es nem egy vihogo idiota hanem komoly ami mellett laza jofej is.

Elvei celjai igenyei vannak. Nem lukra megy. Nem szánalom.

2022. júl. 14. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Amit az egyes leírt, az tűpontos.

Azzal egészíteném ki hogy fontos a kellően magas intelligencia hogy önálló gondolatai legyenek, hogy legyen képes tanulni és fejlődni a tapasztalataiból. Fontos, hogy ne higgyen el minden butaságot és ne hagyja, hogy mások manipulálják.

Szerintem úgy általában az is fontos, hogy önálló és önellátó legyen. Ne viselkedjen úgy mint egy gyerek, aki éhen hal ha nem főz rá valaki, aki nem tud semmit egyedül elintézni, hanem mindig mástól várja a megoldást.

Az is vonzó ha igényes. Magára, a környezetére, a munkájára, stb. Nem kell piperkőc metroszexuálisnak lennie, de ne is úgy kelljen rászólni, hogy menjen fürödni, vagy normálisan öltözzön fel, ha megyünk valahova.

Továbbá ne legyen lusta és vállaljon felelősséget a tetteiért.

2022. júl. 14. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!