Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek akkor is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek akkor is lehet vonzó egy férfi, ha kopaszodik?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 18:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Számomra az egyik legvonzóbb dolog a hosszú és dús haj, így nálam a kopaszság nagy hátrány lenne vonzalom szempontjából. Eddig két férfi létezett, akit kopaszon vonzónak találtam: Michael Rosenbaum, mint Lex Luthor ( [link] és Arnold Vosloo, mint Imoteph ( [link]
2022. jún. 9. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem. Legyen kopasz vagy legyen haja, nem pár tinccsel hiúságból nem bohóckodunk.
2022. jún. 9. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar a kopaszság egyáltalán, volt is már kopasz pasim.

Mondjuk az tetszik, ha a kopaszság mellé legalább szakálla van, de igazából az sem feltétel.

Szerintem ahány nő, annyiféle ízlés. Kopasz férfiaknál sem a kopaszság lesz a döntő, egy jóképű, magabiztos, kellemes személyiségű férfi hajjal és anélkül is kelendő lesz a nők körében.

2022. jún. 9. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem nem általánosságban véve egyáltalán jön be a kopaszodás (és az se, ha teljesen kopasz), de ha valaki amúgy tetszik, akkor ezzel együtt is tetszene. Úgy mondanám, hogy kicsit hátrány, de nem kizáró ok és ettől még lehet vonzó.
2022. jún. 9. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 9. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Neten matcheltem egy sráccal, iszonyú jó randik, nevetések, összhang. Barátnőimnek mutattam kepet és megkérdezték hogy nem zavar e hogy kopaszodik. Addig én ezt észre se vettem. És most se érdekel, szeretem.
2022. jún. 10. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze! Nem a hajába szeretek bele :D
2022. jún. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!