Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csökkenti egy férfi vonzerejét a nők szemében az, ha kopaszodik?
Ez pont fordítva van. Sok kopaszodó/kopasz pasinak van barátnője. Ha egy pasi kopaszodik, természetesnek is veszik.
Ezzel szemben a nők külsejével jóval szigorúbbak a férfiak. Egy kopaszodó nő nagyobb hátrányban van, mint egy kopaszodó pasi.
"Ezzel szemben a nők külsejével jóval szigorúbbak a férfiak. Egy kopaszodó nő nagyobb hátrányban van, mint egy kopaszodó pasi."
Ez így elég hülye érvelés. Az, hogy egy férfi kopaszodik, természetes folyamat, előbb-utóbb 30-40 évesen valamilyen formában 10ből 8 férfi elkezd kopaszodni. Nők viszont ha egészségesek, akkor nem kopaszodnak, ez természetellenesen hat, ez nem szigorúság egy férfi részéről,ha nem jön be neki.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a nők sokkal kritikusabbak a férfiak külsejével, mert egy nagymellű nagy seggű keskeny vállú férfi nagyobb hátrányban van, mint egy nagymellű nagy seggű keskeny vállú nő.
Nem tudom, hogy a nők mi okból kezdenek el kopaszodni. Én azokra céloztam, akiknél esetleg genetikai okok miatt történik a kopaszodás, tehát nincs bajuk, csak simán kopaszodnak. Hallottam arról, hogy vannak olyan nők, akiknél férfias kopaszodást figyeltek meg.
Mert öregesebbnek, betegesebbnek tűnik.
Az emberek azt tartják vonzónak, ami egészséges és termékeny, nem? Ti szoktátok ezt a legjobban más pofájába csapkodni, mikor a 25 év fölöttieket öregezitek.
Nos, más is így látja.
Férfiaknál is van olyan rendellenesség, hogy nincs bajuk, csak nagyra nő a mellük, ez mégis természetellenesen hat. Mint ahogy a nőknél a kopaszodás. Senki nem fogja vonzónak találni. Max ennek ellenére szeretni fogja a másikat.
Te melyiket választanád ha nő lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!