Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csökkenti egy férfi vonzerejét a nők szemében az, ha kopaszodik?
Úgy tudom a tesztoszteron szint fordítottan arányos a dús hajjal. Talán ezért tartják szexibbnek a nők a kopasz férfiakat.
Nekem mondjuk dús hajam van, a fodrászok mindig megemlítik, meg a párom is imádja. Eddig még elkerült ez a kopaszodás probléma. A tesztoszteron szintem meg nem tudom hogy áll. 😃
41 F
Már vén tyúk (40 vagyok), de még mindig taszítanak a kopasz(odó) férfiak.
Szerencsére a férjemnek sűrű, erős, egészéges, hosszú haja van, így nem is kell a kopingerekkel ismerkednem.
Jogos a kérdés, mi lesz, ha a férjem fog kopaszodni. Nos, nála ez nem fog számítani: egyrészt addigra már évekig gyönyörködtem a hajában, másrészt meg az érzelmek, a közös múlt felülírja a hajhiányt.
8-as "a kopaszságért az alacsony férfihormonszint legtöbbször a felelős"
Mega LOL...A tájékozatlanság ha fájna xD
"Úgy tudom a tesztoszteron szint fordítottan arányos a dús hajjal."
Ezek szerint egy 80 éves bácsinak több a tesztoszteronja, mint egy 25 éves srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!