Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Valami Amerika 3 egy szép bizonyítéka annak, hogy a férfiak vonzerejére nincs hatással a kor, a nőkére viszont nagyon?
Nemrég láttam azt az új magyar filmet. Engem ami a legjobban lesokkolt benne, hogy a férfiak még ugyanolyan vagány, menő csávók. Egyszerűen semmit nem vesztettek a férfias értékükből 16 év alatt (az első rész forgatása óra). Ugyanolyan vonzóak lennének a 20 éves csajoknak még most is, pedig már mind 40 felett van.
Ki tudja, talán még férfiasabbak is lettek... De a csajokon meg borzalmasan kifogott az a 16 év. Elképesztő milyen vonzó bombanők voltak akkor, mindenkit le tudtak venni a lábukról 20 éves pipikként, de most meg.. már eléggé aszott vénlányok. Egyáltalán nem mozgatják már meg úgy a férfiakat mint anno.
De vehetünk példának más híresebb magyar filmeket is, ott van a Kontroll film, Balla Eszter fiatalon eszméletlenül gyönyörű filigrán nő volt, nagyon szép arccal, most már egyáltalán nem kellene. Csányi Sándor meg akkor is szívtipró volt a nők szemében és most is az, semmi nem változott. A Miniszter Félrelép-ben pedig Dobó Kata annak idején korának és nemzetének szépsége volt, szuperszexi dombázónak számított, még külföldi filmes "karrier"-je is volt, híresebb színészek oldalán. Most meg hogy megöregedett már olyan ronda, hogy már az a nem is bírom nézni kategória. El is kapcsolom mindig a TV-t ha most látom, mert ahogy most kinéz idősebben már borzalmas.
Miért van az, hogy a nők, különösen a magyar nők, ilyen hamar elvirágzanak és elhervadnak a szexualitás és vonzalom terén, még a férfiak azok olyanok mint a jó bor, akár még egyre jobbak is?
"Itt Magyarországon,pont a férfiak öregednek,csúnyulnak gyorsan."
Huhh, hát a valóság és a tényleg nagyon nem ezt mutatják, hanem hogy fordítva.
Ezek után amúgy nem csodálkozom, hogy ennyi pasi cseréli le 40 körül a nőjét sokkal fiatalabbra. Egyszerűen mert megtehetik, és mert kellenek a fiatalabb nőknek is, minek maradjanak együtt a rútuló, sárkányosodó 40-es feleségükkel?
Én még 30 alatti férfi vagyok, de ezt látva én is úgy képzelem el a jövőmet, hogy olyan 40 körül ha ilyen iramban elkezd csúnyulni a feleségem mint az átlagos magyar nők, akkor lapátra kerül és le lesz cserélve egy fiatalabbra...
Drágám, barátnőd sincs, milyen feleségről beszélsz?
😂😂😂
Nem csak a magyarokra igaz, illetve nem is általánosítható a kijelentés.
Az viszont tudott, hogy a középkorú férfiak még igencsak tudnak vonzóak lenni, sőt sokuk csak akkor igazán jóképű, ellenben a nőkkel akik 35 után már erősen hanyatlanak.
Egy valamiben egyezzünk ki: majd mi nőként eldöntjük, hogy melyik korosztàlyban van a legtöbb szàmunkra vonzó férfi.
A melegek véleménye nem mérvadó, mert nem egy térfélen játszunk.
Rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!