Mondana valaki olyan szép angol/amerikai lánynevet ami itthon is anyakönyvezhető?
A lányaink neve kinn is használható,bár nálunk ez nen volt szempont.
Lilien és Izabell.
Liza, Emma, Zoé, Sára, Júlia, Anna, Hanna, Patrícia, Elena, Rita, Bella, Ella
Ezekkel szerintem nem lenne bonyolult élete USA-ban, van, ahol az írásmód sem különbözik :)
Biztosan van még sok, rengeteg nevet lehet most már anyakönyvezni - nekem ezek jutottak most eszembe. Biztos megtaláljátok az ideális nevet - ez nálunk is szempont volt, de kisfiam lett, így Olivérre esett a választás.
Nenszi vagy Dzsenet.Viccen kivul Abigel,Izabella,Lena,Anna,Hanna,Lili/Lilia/Lilien,Szonja,Olivia stb.nagyon sok szep nev van.Nincs sok kulonbseg irasban(Abigail,Isabell(a),Hannah,Lily/Lillian,Sonja)
De akkor mar en inkabb olyat adnek ami teljesen ugyanaz leirva magyarul mint angolul:Laura,Bella,Emma,az Olivia is jo,csak ott ugye hosszu i van,Hannat azt nem tudom,hogy h betuvel irjak a veget,bar ezek nem akkora problemak.Amik nekem tetszenek es en adnam:Lilia(ez szerintem gyonyoru),Olivia(kislanyom neve),Ella,Liza,Szonja(masik kislanyom),Emma,Izabell(harmadik kislanyom).
Amiket előttem már leírtak azok mind teljesen jók, esetleg még Barbara, Gabriella, Tina, Kitti, Linda, Rita....
Vagy vannak azok a nevek, amik itthon anyakönyvezhetőek, de a fonetikus ejtés miatt számomra furcsán hangzanak - ugyanakkor külföldön teljesen máshogy ejtik és még az írásmóddal sincs gond, pl: Violet, Vanilla, Muriel.
Amúgy szerintem Amerikában is megbirkóznak majd bármilyen keresztnévvel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!