Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves lányok! Nektek vonzó a mellszőr?
te neked egyébként bajok vannak a felfogásoddal vagy csak annyira magadra vetted a kérdésemet hogy a szánalmas életedben nincsen nagyobb bajod? "(saját vélemény ha neked más a véleményed kérlek írd le és fejtsd ki, hogy miért)"
olvasni tudni illik
De hogy tudsz mellszőrt növeszteni? (Ha nincs.)
Vagy te is az a fajta kis pronyó vagy, aki állandóan borotválja a mellkasát?
Kérdező, rossz a kérdésed. Mindenki másra gondol mellszőr alatt. Én mindig azt mondtam, semmi mellszőr, mikor belinkeltem, nekem mi a mellszőr, kiakadtak, hogy ez sok. Ők meg belinkeltek 3 db trimmelt szálat, mint mellszőrt. Az meg sztem nem szőr.
Inkább képeket kérj, hogy mi elfogadható.
Azt hogy te mit tartasz undorítónak egy férfin, az a te bajod. Nekünk nőknek tetszik ha a pasi szőrös, mert az férfias.
A borotvált az olyan kis pondrós.
Nekem sosem volt vonzó a mellszőr.
Nem mondanám igénytelennek, hiszen természetes. De a barátomnak épp csak pihés, nem is nő még, nekem úgy tetszik, jó odabújni a sima bőrre.
Nem tudom, mit kezdenék a hosszú, kunkori, bozontos mellkassal. Ha levágná, akkor meg szúrna(?)
Szerintem olyannak csináld, ahogy neked tetszik. Kényszerből ne borotváld és ne is növeszd. De ugyanezt mondanám bármilyen szőrzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!