Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 16-20 éves lányok! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 éves lányok! Nektek vonzó a mellszőr?

Figyelt kérdés
Én férfiként valamiért undorítónak találom ha valakin mellszőrt látok és azt még jobban, hogy büszkén viseli és olyan pólót hord amin nem látszódhatna ki jobban. Nekem ez az igénytelenség jele.(saját vélemény ha neked más a véleményed kérlek írd le és fejtsd ki, hogy miért) Sosem gondoltam, hogy mellszőrt növesztek de ha a lányoknak tetszik és megtudják magyarázni hogy miért jó lehet elgondolkozok rajta (17/F)

2022. júl. 8. 12:26
A kérdező szavazást indított:
mellszőr
mellszőr nélküli
24 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
A ferfias es az igenyetlen kozott kulonbseg van. Te ugy latszik nem tudsz rola, ez nem az en hibam.
2022. júl. 8. 12:32
 2/14 A kérdező kommentje:

te neked egyébként bajok vannak a felfogásoddal vagy csak annyira magadra vetted a kérdésemet hogy a szánalmas életedben nincsen nagyobb bajod? "(saját vélemény ha neked más a véleményed kérlek írd le és fejtsd ki, hogy miért)"

olvasni tudni illik

2022. júl. 8. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

De hogy tudsz mellszőrt növeszteni? (Ha nincs.)

Vagy te is az a fajta kis pronyó vagy, aki állandóan borotválja a mellkasát?

2022. júl. 8. 12:40
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, rossz a kérdésed. Mindenki másra gondol mellszőr alatt. Én mindig azt mondtam, semmi mellszőr, mikor belinkeltem, nekem mi a mellszőr, kiakadtak, hogy ez sok. Ők meg belinkeltek 3 db trimmelt szálat, mint mellszőrt. Az meg sztem nem szőr.

Inkább képeket kérj, hogy mi elfogadható.

2022. júl. 8. 12:43
 5/14 A kérdező kommentje:
igen az a fajta kis pronyó vagyok aki álladóan borotválja a mellkasát, és bajod van vele? mindenki máshogy éli az életét úgy ahogy neki tetszik. én mint mondtam nekem nem tetszik a mellszőr mert az igénytelenség jele, és meg akartam kérdezni, hogy kinek tetszik, miért, és fejtse ki. erre te random belémállsz mert máshogy vélekedsz a témáról mint én és te biztos valami rohadt nagy gigachad vagy amit eléggé erősen kétlek, majd a kérdésemre válaszolás nélkül felteszel megint egy kérdést aminek semmi értelme nincsen, megint csak saját magadat és a nézeteidet szeretnéd más ember nézetei felé emelni, de hogy mire ekkora az e-péniszed azt nem tudom, viszont mostmár elég lesz belőled
2022. júl. 8. 12:44
 6/14 A kérdező kommentje:
4. hozzászóló | a dús mellszőrre gondoltam amihez évek óta hozzá sem értek és csak úgy ott van és kirakja
2022. júl. 8. 12:45
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

Azt hogy te mit tartasz undorítónak egy férfin, az a te bajod. Nekünk nőknek tetszik ha a pasi szőrös, mert az férfias.

A borotvált az olyan kis pondrós.

2022. júl. 8. 14:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, igen.
2022. júl. 8. 14:50
 9/14 anonim ***** válasza:
18%

Nekem sosem volt vonzó a mellszőr.

Nem mondanám igénytelennek, hiszen természetes. De a barátomnak épp csak pihés, nem is nő még, nekem úgy tetszik, jó odabújni a sima bőrre.

Nem tudom, mit kezdenék a hosszú, kunkori, bozontos mellkassal. Ha levágná, akkor meg szúrna(?)

Szerintem olyannak csináld, ahogy neked tetszik. Kényszerből ne borotváld és ne is növeszd. De ugyanezt mondanám bármilyen szőrzetre.

2022. júl. 8. 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Jobban tetszik a szőrtelen, de ha egyébként tetszik egy pasi, akkor egyáltalán nem zavar, ha szőrös a mellkasa, hacsak nem extrém módon szőrös, mint egy gorilla.
2022. júl. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!