Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikerült már becsajoznotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már becsajoznotok Nicholas Victor módszereivel?

Figyelt kérdés

2020. jún. 7. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Biztos azért megy neki ilyen jól, mert minden nőnél próbálkozik "haj(that)atlanul" :D

De látom egy újabb szektavezér aki abból él, hogy hitet ad a szomorú embereknek. Undorító.

2020. jún. 7. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem, de amúgy az ő módszerei rendkívül szarok. Ráadásul most nem is alkalmazhatóak mert nincsenek szórakozóhelyek. Azok csak atom részeg fesztiválos csajoknál működhetnek, de azok meg kinek kellenek?
2020. jún. 7. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem mond hülyeségeket az ember, de nem fizetnék az elméleteiért.

Minden csajozási tanácsadó alapja, hogy önbizalmat építsen, javítson a kommunikációs skilljeiden. A külső, öltözködési etikettet rendbe tegye.

Alap pszichológia, shit teszt kezelés is benne van.

Elég sok videóját láttam, a többségével egyet is tudok érteni,az ingyeneseket érdemes nézni.

2020. jún. 7. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Jó, de az a csávó gazdag, jól öltözik, jó autója van, meg kidumálja a nőt a bugyiból, a nők ezekre a májer pasira buknak.
2020. jún. 7. 21:52
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Nem. Saját magától sikerült becsajoznia, mert a nagy számok törvénye alapján ha én adok rád jó ruhákat, elviszlek fodrászhoz, rendbe raklak és elmondom miben változz, majd kihajtalak az utcára, hogy válogatás nélkül szólíts le 1000 nőt, akkor előbb-utóbb fogsz találni valami kétségbeesett kapcsolatfüggő lányt, akivel végül a szexig is eljutsz.

Számcsere, FB jelölés lesz vagy 50, abból leszervezett randi is vagy 5, amiből talán 1 lánnyal komolyabban is alakul majd valami.

Fizetsz nekem ezért? Én gazdag leszek tőle (ahogy Nicholas Viktor) te meg balek.

És a legnagyobb probléma az egészben még csak nem is a nagyon rossz sikerarány, hanem az, hogy a stílusváltással többé már nem önmagad vagy. A hülye bemagolt csajozódumákkal szintén nem önmagad vagy. Viszont rájössz, hogy ha másnak mutatod magad, akkor az előnytelen külsőd ELLENÉRE lesznek olyan lányok, akiket sikerül megtévesztened. Csak abból sokszor kapcsolat sem lesz, nemhogy hosszú kapcsolat.

Társadalmilag pedig nagyon káros, ahhoz tudom hasonlítani, mint mikor a régóta Pesten élő ember már élből válaszol az "Elnézést..." kezdetű mondatra, hogy "Nincs apróm, nincs cigim, tüzem sincs."

Most képzeld el ugyanezt, ha valaki a csöveseket oktatná, hogy menjen oda és "Elnézést, nem tudja merre kell menni Kelenföld felé?" "De igen, ezzel és azzal." "Köszönöm szépen. Apropó, képzelje elvesztettem a munkám, nem tudna adni egy kis aprót?"

Mi lenne az eredménye? Az emberek még jobban kerülnék a szemkontaktust és még szaporábban mennének A pontból B pontba.

Tudom, hogy nehéz megérteni és örökös dilemma lesz ez is, mint a "Hogyan legyünk milliomosok 2 hét alatt", de NINCSENEK csodamódszerek. Egyetlen dolog van, szerencse. De az maximum azzal függ össze, hogy megadod-e az esélyt neki, nem azzal, hogy mint valami pszichopata marketingügynök leszólítgatsz nőket az utcán vagy egy szórakozóhelyen durván rájuk nyomulsz.

És tudod mi a különbség a termékértékesítés és a csajozás között? Hogy az első esetben valószínűleg sosem látod a vásárlót/ügyfelet többet (legalábbis reméled, hogy nem borítja rád az asztalt vagy nem végez ki, miután utcára került családostól a nagyszerű terméked miatt).

A második esetben viszont két változat közül választhatsz.

1. Komolyan gondolod a lánnyal, ebben az esetben talán egész hátralevő életedben a felvett szerepet kell játszanod, sosem lehetsz önmagad, sosem tudod elengedni igazán magad, mert mindig azon fogsz kattogni, hogy vajon ez most shit teszt volt? Vajon most majd ezek után meg fog-e csalni? Önbeteljesítő jóslat lesz az egész életed.

2. Csak a numerákra mész. Ebben az esetben viszont ha feltételezzük is, hogy soha életedben nem akarsz párkapcsolatot, tudod előbb-utóbb (de inkább előbb) begyűrűzik a dolog. Mint egy MLM. A végén már a saját közeli barátaid, családtagjaid is elhatárolódnak tőled, mert már észre sem veszed magadon, hogy minden dugható nőneműn alkalmazod a módszereket.

Akik tényleg igazi csajozóguruk, azok egyrészt nem oktatják, mert jobb dolguk is van, másrészt ők valami miatt nagyon bejönnek a nőknek. Tehát sokkal sűrűbb a merítőháló. A csajozógurukat úgy képzeld el, hogy a sok nő tényleg utálja őket, de van bennük valami, ami miatt néhányan mindig engednek a kísértésnek. És ebből a néhányból jön össze hosszú évek alatt akár több száz numera.

A sors fura fintora pedig, hogy épp az előnytelenebb külsejű emberek nem engedhetnek meg akkora könnyelműséget maguknak, hogy ilyen ál-csajozós módszerekkel próbálkozzanak, hiszen míg a csajozóguru bejön mondjuk 1000-ból 400 nőnek, addig ő bejön 1000-ből 1-nek. És ha azzal az egy nővel a személyiségük nem passzol vagy rosszkor találkoznak (a nő már párkapcsolatban van), akkor nem lesz kapcsolat.

Viszont megmondjam még mire jó az egész? Arra, hogy ha elég marha vagy ahhoz, hogy megedd a kamudumát és gazdagítsd az ilyen ingyenélőket, akkor ahhoz is elég balek leszel, hogy egy olyan nő lehúzzon és érdekkapcsolatot létesítsen veled, aki ilyen típus. Hiszen elszáll az agyad a sikertől és vannak nők, akik meg nem akarnak prostituáltak lenni, viszont élvezik, ha találnak valami kis lúzert, akivel ha pár hónap, akkor pár hónap, de addig lehúzzák őt, amiről csak tudják.

És sok férfi olyan szépen beleugrik a csőbe, hogy öröm nézni. Neked lesz a legnagyobb és legfinomabb a farkad, a legjobb a tested, pont azt fogja imádni, amilyen vagy, akár kopasz, akár szőrös, akár macis, akár pocakos csak ahogy rájön, hogy nem te leszel az, aki majd kifizeti neki a fél éves közösköltség elmaradást, nem segítesz be a személyi kölcsönébe sem, akkor már alább hagy a lelkesedés, utána meg ha még a telefonját is kikapcsolják miattad (mert hát te vagy a pasija, kötelességed lenne kifizetned neki a havi 30 ezres iPhone részletet a korlátlan előfizetéssel mert így sincs már kimenője), akkor aztán végképp csak magadat okolhatod, hogy lapátra tett.

Ja és hogy teljes legyen a kép, az összes barátnőjének és ismerősének azt fogja mesélni, hogy te olyan sóher vagy, hogy nem vitted őt sehova (puccos étterembe meg nyaralni nem, máshova meg ő nem akart menni), nála laktál az ő lakásába és még a rezsibe se szálltál be (miközben neked is van lakásod, csak ő lusta és kényelmes volt és menj át inkább hozzá meg egyébként is onnan közelebb van a munkahelyed), egyébként sem vagy egy ezermester (csak a csöpögő csapot meg a villanykapcsolót csináltad meg meg a nyikorgó ajtókat olajoztad meg, burkolni meg festeni valóban nem és ismerősöd sincs aki olcsón, lehetőleg ingyen dolgozik) viszont szexmániás állat vagy (kezdetektől fogva ő kezdeményezett te meg örültél, hogy végre kifogtál egy ilyen nőt).

2020. jún. 8. 01:00
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Hidd el kedves kérdező a nők még nálunk is sokkal szánalmasabbnak tartják ezeket a PUA elméleteket.
2020. jún. 8. 07:34
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Miert kellene valakinek "modszer" a csajozasra ?

NE higyj az ilyen modszereknek, add onmagad. Barmi hamis dologal ha becsajozol, a csajszi egy ido utan ugyis rajon hogy megjatszod magad es dobni fog.

2020. jún. 8. 08:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Én nem akarok becsajozni, nő vagyok, van férjem. :D

Kíváncsiságból kérdeztem, hogy valakinek sikerült e már, mert amennyit én láttam belőle, akkora hülyeségnek vannak benne, nem tudom elképzelni, milyen lányoknál működhet ez. Mindenesetre az nagyon kétségbe lehet esve, aki már ilyesmitől remél valamit.

2020. jún. 8. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Az egyik barátom fizetett érte. Semmi sikere nem lett, plusz még ki is röhögték...

Amúgy van erről egy személyes sztorim. Ez a haver annyira hajtogatta, hogy neten milyen jól működnek ezek a taktikák, hogy tettem egy próbát. A csaj 2 perc után rajött az egészre, de később összejöttünk, mert ennek a témának a kibeszélése indított el minket a közös utunkon.:D Végülis Victor miatt csajoztam be, csak nem úgy, ahogy ő akarná. XDD

2021. júl. 28. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!