Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én álmomban egyszer eljutottam a smárolásig.
27F
Mert általában amikor álmodunk a valóságban átélt események jönnek elő, de akár összemosódva is.
Ha a valóságban nem tudsz csajozni, akkor azt hiszed, hogy majd álmodban fogsz?
De hogy tudna becsajozni, ha azt se tudja, hogy mit és hogyan kell, hisz akkor a valóságban is simán meg tudná tenni.
Azt nehezen tudnám elképzelni, hogy egy gyáva pasi, aki nem mer leszólítani egy csajt a valóságban, majd pont álmában meg tudja szólítani. :D
#2 ilyen jellegű volt már, ha ilyet álmodok ott nincs meg az "ismerkedési" szakasz
Egyébként nagyon szürreális volt a környezet. Budapesten játszódott a Duna a közepén egy hajón. A probléma hogy a hidaknak csak a teteje látszott ki a vízből úgy, hogy a nem ment a rakpart fölé a vízszint. Mintha besüllyedtek volna... szóval ha ez lehetséges volt akkor nem értem a lényeg miért nem... nem a leszólítás volt itt sem már hanem már jó ideje beszélgettünk aztán az lett a vége hogy nem... (akár csak a való életben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!