Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire zavar a mellszőr?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szőrös, csak a mellkasomon, de ott ilyen mértékben, nekem tetszik: https://www.youtube.com/watch?v=H9y_4zP_K5A

Titeket mennyire zavar?

2019. okt. 10. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. A srác viszont elég furán néz ki ezzel a kivágással.
2019. okt. 10. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem annyira rajongok a mellszőrért, de nem kizáró ok egy kapcsolathoz.

21/L

2019. okt. 10. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szakáll és szőrmániás vagyok, imádom a mellkasszőrzetet. A férjemé olyan, mint egy bunda, számomra nagyon vonzó, a világ egyik legjobb érzése beletúrni. Nem is igazán mozgat meg egy csupasz mellkas látványa.
2019. okt. 10. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút szőr ellenes vagyok. Nem szeretem a szakállat, borostát, mellszőrt, hátszőrt (meg persze a nagyon szőrös fület, orrot, bár ezeket talán senki). A többivel nincs bajom, de ez a pár hely zavar. De sokan vannak, akiknek tetszik.
2019. okt. 10. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, nekem kell. A férjemnek is van rendesen, imádom amikor hozzám ér. Szerintem szexi.
2019. okt. 10. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bejön, szerintem nagyon férfias, én pedig a férfias pasikat szeretem.

A csupasz csigákat meghagyom másnak.

2019. okt. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!