Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire zavar titeket a szőr az intim területen?
Engem nem zavar a szőr, én is nagyon szőrös vagyok intim tájon. Volt már egyszer hogy a gatya szélén lévő kiálló szőrt elkezdtem borotválni és nekem is kipattogott és viszketett utána úgyhogy azóta nem is próbáltam. Elfér az ott, nem csúnyít, meg a borotvált szőr ha elkezd nőni az eléggé kellemetlen mindkét félnek.
Ne szégyelld ha úgy alakul, természetes a szőr, nem kell menni a birkák után!
Bocs de nem szeretem a dzsungelt.
Legalább nullás géppel vágja le.
Szeretem a sűrű őserdőt, a kiirtást kevésbé... (de ez elég ritka manapság)
De amúgy nem egyszerűbb rátérni, hogy áll a témához az adott srác, mint valami kifogással egyből ejteni egy izgalmasnak ígérkező alkalmat?
Olyannal jövök csak össze komolyra, akinek van rajta szőr.
A borostás a legrosszabb. A csupasztól is elmegy a kedvem pár alkalom után.
Nem tudom, miért csak a két végletre kell gondolni: Dzsungel vs. kislány puni simaságú.
Ha tiszta, ápolt, rövidre van vágva, és fazonra van igazítva, szerintem tökéletes.
Szerintem kevés nőnek van "dzsungel", nekem igaz, hogy mindig világos hajú barátnőim voltak, de pár szál aranyló pehely az a nagy "dzsungel". Még kezelés nélkül is, kezelve meg pláne vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!