Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a szerelem múlófélben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelem múlófélben van tesztek ellene, vagy elfogadjátok, esetleg szakítotok?

Figyelt kérdés

2022. júl. 13. 10:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Ha már semmi nincs akkor el engedem a kezét
2022. júl. 13. 10:30
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak múlófélben van.. érzésre.
2022. júl. 13. 10:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Erről nem tudok nyilatkozni. Viszont szerintem a probléma gyökere az lehet, hogy a “szerelem” a legmélyebb (valójában labilis és sekélyes) érzés. Egy ideális kapcsolatot összetart mélyebb szeretet, empátia, ambíció is, nem pusztán a hormonok játéka.
2022. júl. 13. 10:35
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egy ideális kapcsolatot összetart mélyebb szeretet, empátia, ambíció is, nem pusztán a hormonok játéka."

Így-így. Ezt alá tudom támasztani. A közös célokkal esetleg kiegészíteném,az is sokat nyom a latba. A "szerelem" csak egy átmeneti kémiai folyamat az agyban. Amit idéztem tőled,egy letisztult, TUDATOS dolog.

2022. júl. 13. 11:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Minden érintett fél másképp reagálhat. Erről tanúskodik az itt felvetett sok kérdés is.
2022. júl. 13. 11:41
 6/21 A kérdező kommentje:
Szóval a szerelem csak a kémiai jelenség, a hormonok játéka lenne? Biokémiai inger hatás elv. Nem is szellemi érzelem, két lélek vonzódása?
2022. júl. 13. 11:47
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Bár olyan tudatos lennék, mint a Coelho idézeteim. :D

#6:

Szerintem potenciálisan sok embert tarthatsz vonzónak, de ez édes kevés egy kapcsolat fenntartásához. Ahol csak a fellángolás/szerelem dominál, ott szoktak jönni olyan problémák, hogy a természetes elmúlása után idegennek érzed a másikat, vagy kiábrándulsz belőle, hogy “úristen, hol volt az eszem, kivel jöttem én össze?”.

2022. júl. 13. 12:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze ezt megfigyelésből írom. Rengeteg ismerősöm kéthavonta/kétévente megtalálja az aktuális élete szerelmét - nem is (csak) a tizenéves korosztály. Nekem ez mindig is idegen volt, így tartózkodtam az (ilyen) érzelmektől.
2022. júl. 13. 12:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan. Két lélek vonzódása nem egy pillanat alatt alakul ki. Nekem ezért jött be az a verzió, hogy a jelenlegi párom már sok-sok éve barátom volt mielőtt összejöttünk.

Nálam a "huuu de jó, bejövünk egymásnak, nem baj h nem is ismerlek csak 2 hete ,de jönnünk össze majd lesz valahogy " próbálkozások fatális zsákutcák lettek.

Persze kell egy kapcsolathoz a vonzalom IS, az létre tud jönni gyorsan, de ahogy Meta írja az önmagában édes kevés egy komoly kapcsolathoz. Pláne az ilyen fafejű hülyéknél mint én,mivel túl racionális beállítottságú vagyok,engem nem tud elvinni a hév, soha nincs rózsaszín köd ami miatt egy percig is másképpen tekintenék valakire mint ami/aki :D

2022. júl. 13. 12:48
 10/21 A kérdező kommentje:

Kedves White & Dark, Nekem pont a "rozsdaszín"köd hiányzik, azért nincs évek óta senkim, mert raciból mindent 50X átgondolok. Erre lehet a szerelem, hogy elengedd a jaj mi lesz utána, vagy lehet mégsem illünk össze, vagy nagy különbségek vannak ez nem működhet... téblábolós megfontoltságokat. Kérdezte is egyik haverom, hogy nálad nincs olyan hogy csak úgy beleugrassz egy kapcsolatba?

Egyébként Coelho-t ismerve nekem a hormonok játékát épphogy nem a szerelemnek, inkább a testi vonzódásnak írhatta le. Így jobban passzol.

Lelkek találkozásának valami földöntúlinak kell lennie, nem?

Sőt ha belegondolok beteljesült szerelmem, nem is volt, van aki csak a költészetben éli le az életét.

2022. júl. 13. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!