Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfogadjátok a párotokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Elfogadjátok a párotokat a hibáival együtt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, valanikor egymásba szerettetek és azóta is tart ez, vagy kiszerettetek, ikketve kiszeretnétek a párotokból, ha nagyot változna? Például, ha elhízna. Egyik ismerősömet teljesen elfogadja a párja, mindegy mennyi kiló és hogy áll a haja. Szerintem irigylésre méltó. Ti hogy vagytok ezzel? Érdemes energiát fektetni a másikért való változásba?

2020. okt. 12. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, elfogadom és szeretem.

Nem, nem nyelek le bármilyen sértést, tiszteljen, stb de az emberi hibáit megértem.

2020. okt. 12. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Mi miatt hízik meg valaki?

Ha betegség: elfogadom.

Ha egészségtelen mozgásszegény életmód miatt: nem fogadom el.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen hibákról van szó. És ha a másik felhívja rá a figyelmedet, hogy ezen lehetne változtatni, akkor változtass is rajta. Pl. állandóan közbevágsz, nem várod meg, míg a másik befejezi a mondatát. Ezen lehet változtatni.

2020. okt. 12. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hibákat elfogadok. Olyat nem tudnék, ha tönkretenne lelkileg, és hasonlók.
2020. okt. 12. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Igazából nem fogadom el csak szemet hunyok felette.
2020. okt. 12. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem elfogadni olyasmit kell, amin nem lehet változtatni. Az elhízás, az igénytelenség pont nem ez a kategória.
2020. okt. 12. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen, és akkor is szeretném, ha meghízna, ő a társam, fontos nekem.
2020. okt. 12. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elfogadom és szeretem. Hét éve vagyunk együtt. Mikor megismertem, aktívan sportolt csapatban, edzésekre járt. Miattam hagyta abba, hogy többet tudjunk találkozni. Hozzáteszem nem én kértem, én biztattam hogy folytassa. Szóval, felszaladt rá pár kiló utána, Edz és dolgozik rajta saját döntésből hogy lemenjen, de már nem megy olyan könnyen, mert az a labdajáték amit játszott, nagyon tönkretette az ízületeit. Ennek ellenére ugyanúgy szeretem, mint mikor megismertem. Nyilván a hét év alatt biztos én is változtam, és ő is elfogad úgy ahogy vagyok.
2020. okt. 12. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez ő...

Ő ilyen...

Ilyenek ism meg, ennyi.

2020. okt. 13. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elfogadnám. Semmi nincs ebben, majd lemozogjuk akkor.
2020. okt. 18. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!