Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudok megutálni valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok megutálni valakit?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy srácba, de én nem tetszem neki, de még annyira sem érdeklem, mint egy idegen. Pedig évek óta ismerjük egymást, és egy helyen is élünk. Kellemetlen helyzetekbe is kerültem már emiatt, ráadásul azért is, mert olykor benne van velem egy-két játékban. Ezen én így nem tudok túllépni, és egyszerűen nem tudom elfelejteni sem, számomra annyira helyes. Talán egyszerűbb lenne, ha utálnám valamiért, de azt ilyen helyzetben hogyan?

2022. júl. 12. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Nöjj fel és vedd kezedbe az életed! Akivel nincs szimpátia, már az elején tegyél ellene és ne engedd magadhoz közel. Nem megutálni kell, szimplán szakíts meg minden kapcsolatot, foglald el magad, légy barátokkal, fejleszd magad, élvezd az életet, az idő pedig segít elfelejteni.
2022. júl. 12. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Milyen játékban ?
2022. júl. 12. 22:45
 3/6 A kérdező kommentje:

"Nem megutálni kell, szimplán szakíts meg minden kapcsolatot, foglald el magad, légy barátokkal, fejleszd magad, élvezd az életet, az idő pedig segít elfelejteni."

Ezt a hülyeséget. Valakinek valaha is bejött ez a közhely? Voltál te már szerelmes?

2022. júl. 12. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Győzd meg végre magad arról, hogy nem akar veled semmit kezdeni. Lásd meg a hibáit (biztosan vannak, csak még nem látod, mert "vak" vagy). Nem kell ezért meg is utálni.

Ha Téged akarna egy fiú, de Te nem veszed a közeledését - talán könyörületből megváltoztatnád a nézeted? Ugye, nem? Vedd tudomásul a helyzetet és idővel megnyugszol, főleg, ha jön valaki más a képbe.

2022. júl. 13. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Én voltam szerelmes. De nem akarok B terv lenni senkinek.

Ha valaki elutasító (főleg ha férfi az illető), az nem szokott később sem változni. Van egy ilyen lányismerősöm, hónapok óta próbál egy srácot bekeríteni... vagy nyíltan, vagy besértődik, vagy csipkelődik... tehát próbál hatással lenni, de semmi. Max haverkodás van, de a srác nem áll kötélnek. Képtelenek vagyunk a csajt lebeszélni, a srác is már 2x visszautasította, de ő csakazértis folytatja, beveti a repertoárt.

Nem hiszek az ilyesmiben. Ennek mindig koppanás a vége. Nem lennék ilyen csaj barátja sem, félelmetes nézni kívülről ezt... komolyan. Én hiszek a szerelemben, még a rajongásban is, de én félnék tőle egy kapcsolatban.

Gondoltam beszélek a csajjal - ezt az ügyet fél óra alatt le lehet tisztázni - hogy értse meg, hogy a srácnak nemhogy nem jön be, hanem kifejezetten taszítja. Csak tartok tőle, hogy nehogy veszélyesen összezuhanjon. Pedig az igazságra lenne szüksége, akkor lenne esély rá, hogy kijózanodjon.

Ezt csak tanulságképp írtam. Gondolom az érzelmi állapotodnak ez rosszul esik, de nem bántásnak, hanem józanításnak szántam.

2022. júl. 13. 11:06
 6/6 SaJt01 ***** válasza:

Uuu voltam már így

Sokáig elhúzodott az első, hosszú évek. A második már csak egy év volt. A következő fél. Mára már úgy hagyom ott az ilyet mint a köpést a porban.

2022. júl. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!