Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az egesz eletem egy ferfire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egesz eletem egy ferfire epitem, mi lesz velem ha esetleg kulon valunk?

Figyelt kérdés
Nincsenek emberei kapcsolataim rajta kivul.
2022. júl. 12. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teljesen más közösen felépíteni egy életet, mint ha anyagilag csak egy lábon áll egy házasság vagy élettársi kapcsolat. Ha valaki klasszikus házastartásbeli szeretne lenni, akkor vállalja ezt a rizikót. És igen, szétmehet a kapcsolat, de beüthet munkanélküliség, tartós betegség, halál is. (Ismerősi körben volt ilyen, sosem dolgozott anyuka gyesen a harmadikkal, mikor özvegy lett, a házat elárverezték...) Normálisan, ha mindketten erre vágynak, meg lehet beszélni, hogy a közös döntés eredményeként függőbe kerülő fél is biztonságban legyen valami mittudomén passzív bevétellel, biztosítással vagy vagyontárggyal. Ha nincs ilyen, akkor meg nem jó ötlet, hisz nem fér bele az anyagi keretbe. Aztán ha két ember kölcsönösen szereti egymást, akkor nem alá-fölé rendeltek egy kapcsolatban, egyik sem akarja megvenni a másikat pénzzel, sem lekötelezni. (Egyébként ezt sosem értettem: Itt van egy ember, aki önmagában volt egyszer annyira számomra értékes és velem kompatibilis az álmaival együtt, hogy őt választottam, akkor utána miért is kellene csak az én ötleteimet követnie? Tipikusan kiszeretés lesz a vége.)
2022. júl. 12. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne szűkítsd le ennyire az életed.

Nincsenek osztálytársaid, kollegáid, mások, akikkel baráti kapcsolatot tudnátok tartani? Ha mindenki ettől tartana, akkor az emberek nem lépnének tartós párkapcsolatba, nem házasodnának. Minden helyzetből van egy kiút. Azt kell megtalálni, ha szükséges lesz.

2022. júl. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!