Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egesz eletem egy ferfire epitem, mi lesz velem ha esetleg kulon valunk?
Figyelt kérdés
Nincsenek emberei kapcsolataim rajta kivul.2022. júl. 12. 12:54
1/12 anonim válasza:
Akkor magad maradsz a híd alatt, ha még hozzá is költöztél.
3/12 anonim válasza:
Miért kellene ezt tenned? Inkább dolgozz és járj társaságba. Ettől még lehet férjed, férjes nők is szoktak ilyet :)
4/12 anonim válasza:
Rácseszel... a másik probléma, hogy ilyen beszűkült embernél a kérdés nem a "ha", hanem a "mikor" különválunk/megromlanak a dolgok.
Soha nem értettem az ilyen embert. Önálló egzisztenciára miért nincs igényed?
5/12 anonim válasza:
"Nincsenek emberei kapcsolataim rajta kivul."
Miért nincsenek?
És mit értesz azon konkrétan, hogy az egész életedet egy férfira építed?
6/12 anonim válasza:
Nem építheted az életedet egy másik emberre, ezáltal teljesen kiszolgáltatottá válsz. Arról nem is beszélve, mi lesz, ha vele történik valami? Sürgősen változtass ezen, amíg nem késő.
N
8/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy én is ezt csinálom. Miatta tanultam annak, ami vagyok is.
9/12 anonim válasza:
Könnyű mondani, hogy ne épitse másra az életét, de szerintem a legtöbb ember ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!