Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem hiszi el a nővérem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszi el a nővérem, hogy én nem vagyok kíváncsi más férfire?

Figyelt kérdés

21 éves koromig nem voltam hajlandó ismerkedni gyakorlatilag senkivel. Egyetemre jártam, ráadásul nem voltam teljesen megelégedve a külsőmmel így elkezdtem érettségi után rendszeresen edzeni. Mára rendben vagyok magammal.

Nem vagyok csúnya, vagy zárkózott, egyszerűen várni akartam arra, hogy én elég érett legyek egy kapcsolatra. Soha nem jártam éjszakába bulizni, pedig minden nap egy alap sminket felrakok, csinosan szeretek öltözni.

A nővérem pont az ellenkezője. 14 évesen már lefeküdt a barátjával, 4 barátja már biztosan volt. Engem egyáltalán nem zavar, megnyugtatott mindig, hogy nekem is lehetett volna, mert ìrogattak férfiak mindig.

Ami zavar, hogy most 23 vagyok. A nővérem most már folyamatosan piszkál, hogy ne mondjam már, hogy nem akarom mással kipróbálni a szexet. Lendüljek túl, lesz jobb ennél még sokkal, nem szabad az elsőnél megállni, honnan tudom hogy ennél jobb nem lehet, miért nem akarom megtudni hogy mással milyen, stb..

Akinek van tapasztalata! Miért mondja ezt nekem? Szeretem a barátom, de már ő is hallotta mástól, hogy miket mond nekem, és azóta nincsenek jóban, sőt a barátom féltékeny.

2020. nov. 30. 01:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy a nemi életed nem tartozik másra, még a testvéredre sem. Úgy tűnik, meglehetősen máshogy élitek az életetek, ezt tiszteletben kell tartanod neked is felé, és neki is feléd. Mindketten felnőttek vagytok, akik úgy élik az életüket, ahogy nekik tetszik. (Nekem a te verziód rokonszenvesebb, de ezt csak zárójelben írom, mert ez is csak egy vélemény a sok közül.) Ha boldog vagy a barátoddal, nincs ok arra, hogy mással próbálkozz.
2020. nov. 30. 01:09
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Azon kivul, hogy tesok vagytok, sok kozos nincs bennetek. En biztos megritkitanam a talakozasok szamat, ha igy allna hozza, beleszolna kerdezes nelkul a testverem a kapcsolatomba. Felnott ember, ha szolnal neki, hogy ne lepje at a hatart, akkor lehet eszrevenne magat.
2020. nov. 30. 01:20
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, hogy két testvér ennyire más. Veled tudok azonosulni, bár férfiként. Egyszerűen tök jó, hogy így gondolkodsz. Ölellek.

F

2020. nov. 30. 01:22
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Én már rég elküldtem volna a picsába a nővérem
2020. nov. 30. 05:50
 5/6 anonim ***** válasza:

A. Tetszik neki a pasid és ezzel a csellel rá tudna nyomulni ha megcsalod , vagy elhagyod.

B. Nem tudja elfogadni ,hogy valaki nem akkora rbanc mint ő !

C. Betegesnek tűnik , hogy nem érdekeltek a pasik tiniként..

2020. nov. 30. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:

"Soha nem jártam éjszakába bulizni, pedig minden nap egy alap sminket felrakok, csinosan szeretek öltözni"

Bocsanat, lehet én vagyok a hülye, de a kettő hogyan kapcsolódik egymáshoz? Miért kéne ahhoz éjszakába járni, hogy valaki sminkelje magát meg csinosan öltözik? De mindegy is, lényegtelen, értem mit akartál egyébként mondani, csak így ebben a formában nincs ennek értelme, nekem meg ki szúrta a szemem, most meg úgy tűnik, kotozkodok. Pedig nem 😄

2020. dec. 5. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!