Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ismerkedesem a szivemre veszem es faj, hogyan valtoztassak ezen? 23l
Regen olyanokkal ismerkedtem akik nem voltak hozzam valoak azok nem is ismerkesesek voltak, nem erdeklodtek felolem semmit csak azt hittek eljatszadoznak velem majd persze en ezt akkor nem tudtam, még talalkozas nelkul is bele voltam betegedve az egeszbe hogy mi lesz ebbol stb
Aztan most ismerkedtem egy normal8s hozzam valo fiuval, bedzelgettunk, erdeklodott irantam eletemben eloszor valaki aki szamitott nekem es azt vettem eszre faj, bele betegszek hogy vajon fog e szeretni, vajon tenyleg akar e velem beszelni, vajon erdeklem e es nem csak megjatsza...es errol szol 2 honapja az eletem hogy azon gonsolkozok kellek e neki..
Azt hozza teszem hogy soha nem engedek kozel magamhoz senkit es lehet hogy ez a baj es ezert kotodok hamar ahhoz, akivel még csak beszelgetek..
Hogyan valtoztassak ezen?
Bárcsak az én szerelmem lennél :(
F
szeretethiányos lehetsz.
ismerkedéseknél óvatos legyél, csak akkor engedd közel a másikat magadhoz, ha látod, hogy tényleg működhet a kapcsolat
Ha így véled, akkor nyugodtan találkozgassatok, hátha épp ő az igazi.
Ne stresszelj rá a történésekre.
Előbb járkáljatok, ismerkedjetek és nem azonnal hurrá, rajta, gyerünk! Kérdésedből ez nem is tűnik ki, tehát folytasd csak így. Aztán majd minden jön magától.
Hogy kellesz e neki azt csak te tudhatod, ahogy te érzed!
Amennyit beszéltek.
Amikről beszélgettek , amikről érdeklődik.
Ha csak egy ilyen “átlag” érdeklődés és pár szavak vagy tényleg érdekled és sok időt fordít rád. Ha fontos neki hogy te mit gondolsz te hogy érzed.
Ha azért nem engedsz magadhoz közel senkit igazán mert félsz hogy elveszíted akkor azt vállalnod kell, ha nem akkor a másik félnek lessz rossz ha komolyan gondolja de te nem engeded közel.
Hogy ő mennyire gondolja komolyan abból is lehet érezni hogy ő mennyire enged közel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!