Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen nehéz a szerelem ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a szerelem ?

Figyelt kérdés
Évekig nem volt komoly kapcsolatom, majd ,,megismerkedtem ‘valakivel akiről azt hittem ő lesz a lelkitársam végre boldog voltam aztán valahogy elmúlt az összes lelkesedésem és érzésem iránta ahogy jobban megismertem. Véget kellett vetnem a dolognak így sajnos , mégis iszonyatosan megvisel és legszívesebben fel se kelnék reggel . Szerelmet vallott és rossz érzés hogy összetöröm a szívét miközben ő volt az egyetlen akinek egyáltalán egy kedves szava volt hozzám az elmúlt időkben . Hiányzik a társasága, de ugye így nem beszélgethetek vele mert többet érez . Ráadásul fogok még vele találkozni, mert egy irodában dolgozunk . 30/N
2022. júl. 9. 22:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
46%
Tisztázd vele minél érthetőbben!
2022. júl. 9. 22:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért ábrándultál ki belőle?
2022. júl. 9. 22:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom elszállt a rózsaszín köd. :D

Ennyiből jó nekem, hogy én logikus gondolkozású vagyok, racionálisan látom a dolgokat. Tudok szeretni nyilván, de nálam nincs ilyen buta fellángolás.

2022. júl. 9. 22:39
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, h mik miatt ábrándultál ki. Neked voltak irreális elvárásaid vagy komoly problémák vannak vele ?
2022. júl. 9. 22:44
 5/23 A kérdező kommentje:
Nincsenek vele komoly problémák, rendes ember ,ennyire én se vagyok irracionális . Egyszerűen elmúlt a fellángolás. Rájöttem , hogy mégse tetszik annyira sem külsőre sem belsőre. Talán beleláttam valamit, ami nem is volt benne . Ettől függetlenül szerintem egy normális ember megtiszteli a másikat az őszinteséggel érzelmi téren és felesleges lenne hitegetni. Hiányzik az az érzés, amit éreztem és fura hogy csak így elmúlt mintha az egészet csak álmodtam volna .
2022. júl. 9. 23:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Én is ugyanígy vagyok vele, és sosem voltam ennyire boldog kapcsolatban, mint most! (Így, hogy a másikat olyannak látom, amilyen valójában és nem vetitek ki rá egy csomó tulajdonságot, ami nincs meg benne).

2022. júl. 9. 23:06
 7/23 A kérdező kommentje:
Hogy csináljátok?
2022. júl. 9. 23:08
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért van, mert hamarabb szeretsz bele valakibe minthogy megismered rendesen, na nálam ez fordítva van.
2022. júl. 9. 23:10
 9/23 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ebben tudatosnak maradni ? Azért van egy alap elgondolás pl nem akarnék olyat aki a kapcsolatban van, drogozik, embereket öl, bunkó de esély van rá hogy pont olyat találj akit elgondoltál?
2022. júl. 9. 23:11
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Én pasi vagyok, így nekem könnyebb. A nőkre jellemző hogy inkább érzelmi döntéseket hoznak. Így nem tudok tippet adni sajnos. :)

De ha úgy érzed az ismerkedés elején, hogy ez a pasi, na ez kell. Na akkor érdemes egyet hátralépni, és racionálisan végigmérni, hogy tényleg olyan-e, mint a kép amit magadnak alkottál róla.

2022. júl. 9. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!