Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikből lehet megállapitani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikből lehet megállapitani a közösségi oldalakon, hogy szereti-e igazán valaki a párját vagy felvágásból teszi ki, hogy lássák, hogy sikeres a magánéletben ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiből.
2022. jún. 29. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmiből.

Ez nem olyan dolog, amit egy fotó megléte, avagy hiánya bizonyítana, ahogy az egész közösségi média alkalmatlan erre. Javarészt kirakat és a kutya nem fogja az érintetteken kívül tudni, hogy mi az igazság mögötte.

Jómagam mondjuk nem vagyok aktív, ezer éves FB profilom van csak, azon kívül semmi, instával nopláne nem bohóckodom, nagyon ritkán használom azt is, a kapcsolatomnak semmi nyoma benne, egy fotó erejéig sem, pedig 9. éve vagyunk együtt és már össze is házasodtunk. Nyilván nem titok és nem is szégyenlem, csak nem érzek ingerenciát, hogy a magánéletemet bármilyen formában is random országgal-világgal megosszam.

Ugyanezen logika mentén, ha valakinek egy kalap kaka a kapcsolata, attól még lehet habos-babos vattacukor felhőben tálalni.

Értelmes, elégedett ember, eleve semmivel nem vág fel, mert nincsen rá igénye, ha valakinek állandó bizonyítási kényszere van, annak komoly gondok vannak az önbecsülésével.

2022. jún. 29. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem a közösségi oldalakon múlik. Nemtudod megàllapítani.
2022. jún. 29. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem pl nincs közösségi oldalam, rühellem ezt a kifelé mutogatjuk jajj de jó életem van és mennyi pénzem van és jajj de boldog vagyok dolgot.
2022. jún. 29. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Pont ez az a platform, ahol az emberek nagyrésze csak a sikert és a csillogást mutatja.
2022. jún. 29. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt látom, hogy amikor a csaj közös képet tesz fel a párjával kap 20 lájkot abból 18 nő.

Ha a csaj csak magáról tesz fel képet kap 80 lájkot abból 70 férfi.

Amúgy meg szerény véleményem szerint az emberek egy része ezt félvágásból rakja fel.

Habár leginkább csak instagramon népszerű ez, Facebookon egyre ritkább... Ott idősebbek lettek többségben

2022. jún. 29. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Közben a nagy része egy csöves kutya, albérletben rohad mert annyira életképes hogy soha nem lesz saját háza😅 Nekem több autóm van, de szándékosan a legótvarabbal mászkálok a városban, tetszik amikor röhögnek rajtam, csak nem vágják hogy mik állnak a garázsban otthon, a saját házamnál😂 Ő meg apuci autójával flexel, a sok idióta
2022. jún. 29. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

#7 nekem is 2 autó van az egyik egy olcsó pici régi Ford de városban napi szinten a legjobb.

Kicsi a fogyasztás méretre sem nagy, és ha valami baja van olcsó minden hozzá.

Amúgy soha nem lehet ki ül az autóban... Sokszor azt sem tudják, hogy kinek mutatnak be most ez nem rám vonatkozik.

Lényeg, rólam is azt hihetik h alig keresek 200, 250et

2022. jún. 29. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Semmiből, mert sok ember kirakatéletet folytat. Egy fotó alapján nem lehet leszűrni semmit.
2022. jún. 29. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: ha valakin látod, hogy erőltetetten mutogatja, hogy mennyire tökéletes a kapcsolata. Napi vagy napi több közös kép, nyálas idézet, nyálas hastagek, szövegelés arról, hogy Bubuka mennyire álompasi / Tüncyke mennyire álomnő, ez a világ legnagyobb szerelme... az ilyenekről derült ki a környezetemben, hogy otthon megy az üvöltés, a másik fél utálja a kirakatba kitett életet; a másik fél kikacsintgatott, és a posztoló fél ezzel ámítgatta magát, hogy de nem is annyira rossz az a kapcsolat.
2022. jún. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!