Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettem egy nárcisztikus,manipulativ srácot és nem tudom hogy lépjek ki az egészből?
Ahogy viselkedik az jön le,hogy nárcisztikus,úgy érzem teljesen megalazom magam csak azért,mert valaki érdeklődést mutat irántam.megosztottam vele a legmélyebb titkaimat,tudja,mennyi fájdalmon mentem át,és nem is akar megbántani ezt leszögezte
Össze járunk mar egy ideje
Barátság extrákkal dolog van
Beszélgetni is szoktunk,el hív ide meg oda
De úgy érzem H én csak kitöltött idő vagyok az életében.
Sokszor úgy érzem megalaz,lelkiismeretére próbál hatni,amikor nemet mondok.De néha meg annyira más,mintha szeretne.
Nem tudom összeegyeztetni
Amikor össze bujunk és simogat,átkarol mást érzek.
Nem tudom mit tegyek főleg úgy,hogy esélytelen hogy ne fussak össze vele.
Ha neked jo egy szexkapcsolat, más opciod ugy sincs csak otthon a magány, akkor miért kérdés hogy mikor hogyan szorakozik veled.
Éld meg belőle a jót, amig jobb nincs es kesz. Kilépni ugyse megy.
Fel kell tudnod mérni, hogy alkalmas vagy -e szexkapcsolatra, mielőtt belemész! Nyilván nem vagy a leírás szerint.
Igen, időtöltés vagy neki, így egyeztetek meg. Azt, hogy ez neked nem felel meg, azt felesleges neki felróni, ettől ő még nem lesz nárcisztikus.
Ha megalázó ahogy viselkedik, akkor mondd meg neki, felnőtt emberek simán tudják kezelni, azt, hogy ha valaminek vége van, ha össze is futnak néha lehet ezt egy köszönéssel semlegesen is befejezni, vagy felszínes dolgokról beszélni, nem a titkaidról.
2es!Nem beszéltük meg,hogy ez most szexkapcsolat lenne.A döntést rám bízta,hogy mi legyen.Én csak félek belemenni egy komoly kapcsolatba vele,mert iszonyatosan elbizonytalanított éppen a személyiségével,amir pár hónap imserettség után vettem észre.És de,nárcisztikus.Nem csak én vettem észre.Minden jelző,amit leírnak egy nárci emberről,pontosan leírja őt.
Nem terveztem,hogy megkedvelem.Vagy talán csak a magány miatt vagyok vele,meg mert a szex jó.Nem csak szexből állt eddig azért minden :D azért ez egy kicsit több.Igen,megbeszélném vele,de egyszerűen nem tudom hol kezdjem és félek,hogy ha megtudja hogy megkedveltem,csak még jobban kihasználja.
Milyen a személyisége, hogyan viselkedik? Hány évesek vagytok, honnan ismeritek egymást?
A nárcizmus pszichiátriai betegség, szerintem mostanában szitokszó, és bárkire rámondják. Holott sokszor arról van szó, hogy nincs érdemi kommunikáció a 2 fél között. Ti még azt sem beszéltétek meg, hogy milyen kapcsolatban vagytok! Mi az, hogy a döntést rád bízta, nem tudja, hogy mit akar? Ha nem beszélgettek, és más mentális, érzelmi állapotban találjátok meg egymást, mint amiben éppen ti vagytok, bármi tűnhet nárcisztikusnak, mert éppen ő nyomul, és nem érted, hogy miért, vagy éppen elege van és hátralép, mert úgy érzi hiába próbálkozik, csak falak vannak.
5os!
Hűha hát a viselkedése: Igazából mindenkivel ugyanúgy.Nem bírja elviselni,ha nemet mondanak neki.Ezesetben próbál a másikban bűntudatot gerjeszteni.Mindig központba kell hogy legyen,egy percre sem lehet az,hogy a figyelem ne rá szálljon.Nem bír csendbe lenni,mindig beszélni kell..mindig mindenkivel jóba akar lenni,de nem érdekli őt senki szerintem ,bár úgy tesz,mintha iszoynazosan érdekelne őt mindenki.Nem bír egyedül lenni.Mindig vagy valakit felhív,vagy elhiv valahova.
A mi kapcsolatunk nem lett megbeszélve micsoda én nem akartam kapcsolatot és ezt neki is mondtam.
Plusz hetente jár haza,tehát így alapból se lenne értelme
Folyamatosan azt érzem,hogy bár meghallgat,mindig kontrázza amit mondok ha jó ,ha rossz az a lényeg hogy uberelje.
Próbáltam megtartani a távolságot de állandóan zaklatott,írt,keresett,ha személyesen találkoztunk próbált viccelődni,aztán így sosem tudtam rá haragudni.Szervezett nekem programokat,próbált közelebb kerülni,megérteni és megismerni engem.Elozekeny,viszont mellette egy szerencsétlennek érzem magam,úgy érzem,mintha úgy állítana be,aki nem élt meg semmit a világból,mert van más,akinek rosszabb.De ezt még sok emberrel eljátssza
Képtelen a szeretetre,vagy nem tudom,de egyszerűen olyan hamar túl lendül barkin.
Igazából az teveszt meg,hogy bár amit írt,az nem annyira összeegyeztethető azzal amit tesz.Tehaz ha csak szexre vagyok jó,minek akar utána amennyit csak lehet velem lenni?
Nagyon nehéz így hogy nem tudom biztosra.Bar tudom,beszélhetnek vele erről,de nem tudom hol kezdjem.Illetve legutóbb mikor akartam,O a döntést rám bízta,hogy most együtt vagyunk vagy sem.Azt mondta,hogy lány barátai vannak de bemutat nekik ha akarom,fel lettek vilagositva hogy én vagyok neki,és ne próbálkozzanak
De a múltkor még azt mondta hogy ne várjak tőle szerelmet.
Össze vissza beszél,és cselekszik.
Egyszerűen nem értem.Ugy érzem hogy fájdalmat és boldogságot is kapok tőle,de amikor nincs itt borzazsto.
Ebből gondolom,hogy mentLisan valami nincs vele rendben.
Kedves Kérdező, egészen biztosan nárcisztukus. Amit leírtál kapcsolati mintát és az ő viselkedését, én pontosan ugyan ilyen vagyok sajnos, 29 éves férfiként. Tisztában vagyok ezzel (szerintem a te "párod" is nagyrészt), mégis belementem egy teljesen hasonló kapcsolatba, ahol ugyan ezeket a kijelentéseket tettem a lánynak, és ugyan ilyen mintát követett az egész.
Megkérdezhetem, hogy mi lett a vége a dolognak?
Nekünk vége lett a "kapcsolatnak" két hónapja, bár nem miattam, ő unta meg, hogy folyton eltaszítom és földbe döngölöm az amúgy is alacsony önbecsülését, és azt közvetítem felé, hogy sose lehet elég jó nekem. Ha lehet ilyen kijelentést tenni, soha nem szándékosan tettem ezt, csak egy kis közelség/elköteleződés gondolata vagy a tény, hogy szeret engem és én szerethető vagyok egyből bekapcsolt valamilyen nem tudatos érzelmi reakciót, hogy hiba van a rendszerben, ez nem lehet, és eltaszítás következett. Utána az ő hibáztatása, hogy nem kellek, nem vagyok fontos (az állandó csökkentértékűség érzésem miatt), utána mindig visszajött, és ugyanez elölről. Mint egy drogfüggés, ahol nekem ő az anyag, neki pedig én vagyok. Komoly kapcsolatról és elköteleződésről szó sem lehetett a részemről, ezt az eleje óta következetesen kijelentettem, és eleinte ő is csak laza kapcsolatot akart. Részben azért jelentettem ki, mert nem annyira tisztán mint most, tisztában voltam vele, hogy nem tudok normálisan funkcionálni egy kapcsolatban, érzelmileg egy kisgyerek szintjén maradtam.
Mégis, ebben a szituációban én vagyok a rossz, gonosz, tisztában vagyok vele, és ő az áldozat, akit tönkre tettem. És gyűlölöm, hogy ilyen vagyok és ilyen a viselkedésem.
Rengeteget kutatok és olvasok a témában, intelligensnek tartom magam és van betegségtudatom, emiatt talán van remény hosszú távon egy normálisabban funkcionáló életet kialakítani, mert ez így nem élet, csak tönkre teszem azt aki tényleg szeretne, újra és újra. Szakemberhez is menni fogok.
Elnézést a saját sztori miatt, csak meghatott amit írtál, mert ugyan ebbe a helyzetbe voltam/vagyok és ugyan ebbe a gödörbe taszítottam azt, aki tényleg szeretett és akit "szerettem" :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!